امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(06-04-2020، 21:09)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون خط مو قابلیت سلاح سرد داره استفاده کن

25r3025r3025r3025r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
آگهی
(06-04-2020، 21:11)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:09)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:06)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:04)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:03)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۰۰در هزار
صد در هزار معادل ده درصده.
یعنی نمیخوای؟
چی داری میگی
من چیکا ب ریاضی دارم
این ی اصطلااااااحه ینی خیلی بیشتر از صددرصد -_-
اون هزار درصده.
(این از اون جاهایی بود که اگه میتونستم با لحن غیر محترمانه میگفتمش)
چرا انقد با من بححث میکنی
من دوس‌دارم بگم صددر هزار تو صد تا منطق و فلسفم برا من بچینیا ، من همینو ک عشقم میکشه میگم...!
بگذریم.
ضعیفه میخوای با یدونه پسر ورزشگاه (اره همین) مبارزه کنی؟
(الانم دلم میخواست ادامشو با لحن دور از شان انسانی ادامه بدم)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Itsali
سیروان
دفه دیه خودم میام
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(06-04-2020، 21:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:01)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@parham tak
@"sirvan.."

بس کنید.
به راه راست هدایت شید.
Telegh_01

من در راه راستم تو بیا جواب سلام واجبه

راست تو چپ منه Tongue

اخیش چقدر بامزه ای خدا برای مدر مادرت نگهت داره

نگه داشته Angel
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(06-04-2020، 21:11)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نمی دونی هنوز مدرک اسکیزوفرنی شو نگرفته D:

بنظرم این مدرکه به استاد نیاز داره !
 سپاس شده توسط sober
(06-04-2020، 21:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:11)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:09)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:07)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط اومدم از محضر استاد بهره ببرم @_@

اوستا کیهTelegh_01

پرهام دیگه

وااااااییی پرهام بهت چی گفت :|||
بهش گفتیم مدرک اسکیزوفرنی داری گفت نه هنوز نگرفتم
مدرک نویسندگی ش فقط برای هلند و فرانسه ست D:
یه عالمه حرف زدیم باهم
 سپاس شده توسط Itsali
(06-04-2020، 21:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:09)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:07)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط اومدم از محضر استاد بهره ببرم @_@

اوستا کیهTelegh_01

پرهام دیگه

وااااااییی پرهام بهت چی گفت :|||

اون جمله ادیبانه رو یبارم شما تکرار کن بار دیگر مستفیض بشیم
@sober
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط sober
(06-04-2020، 20:48)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:47)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:41)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:41)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:39)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بی اگاه Dodgy

نوچ

چیکار کنم بگی؟ Dodgy

خودکشی

دیونه اینجوری نمیفهمم ک

خوب منم نمی خوام بفهمی دیگه
دلمان یه کتک کاری میخواد
بازم بلندددد هییییییی روزگاررررررررر
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
الله اکبر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان