امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(06-04-2020، 20:07)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:05)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:04)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:02)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:00)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاطره
1 شنا
2 رقص
3 ماشین سواری
4 پیاده روی زیر باران
5 تیراندازی 6زیادخوردن
شکاری دو لوله ترکیه
ایولا تفنگ خوبیه
تا حالا با چه تفنگایی تیر اندآختی؟؟
شکار کردی؟؟
کلد
کلاش
شکاری هفت تیر امریکای
من اهل شکار نیستم دلمنمیاد جیزی رو بکشم
فقط برای نشانه گیری
آگهی
سیرواننننننننننننننننننن
پرهام دوبارع با یع اکانت جدید  اومد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(06-04-2020، 20:08)fateemme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:07)i نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:07)fateemme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:06)i نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:00)fateemme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی
عالی Big Grin تو چطوری؟!

منم عاالی  Wink چخبر

بیخبر Cool

بیخبریم خبره دیگهTongueBig Grin

بهش دقت نکرده بودم Big Grin
(06-04-2020، 20:11)i نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:08)fateemme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:07)i نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:07)fateemme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:06)i نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی Big Grin تو چطوری؟!

منم عاالی  Wink چخبر

بیخبر Cool

قدر بدون پس.رو همه چیز دقیقت میکنم Big Grin
тσ ѕмιℓє αт тнє тєєтн
(06-04-2020، 20:11)parham tak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان.
من برگشتم.
اگه بیرونم نکین این اخرین اکانتمه.

چرا نمیری
چراااا
از بس بیرونت کردیم خسته شدیم
آدم خوب برو بع زدگی ت برس دیگع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(06-04-2020، 20:10)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:07)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:05)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:04)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:02)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاطره
1 شنا
2 رقص
3 ماشین سواری
4 پیاده روی زیر باران
5 تیراندازی 6زیادخوردن
شکاری دو لوله ترکیه
ایولا تفنگ خوبیه
تا حالا با چه تفنگایی تیر اندآختی؟؟
شکار کردی؟؟
کلد
کلاش
شکاری هفت تیر امریکای
من اهل شکار نیستم دلمنمیاد جیزی رو بکشم
فقط برای نشانه گیری

منم
کلد
کلاش
برنو
پران
ژ۳
تامسون
نه عشقه شکار
من گراز سیخور کبک و... شکار کردم
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(06-04-2020، 20:11)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیرواننننننننننننننننننن
پرهام دوبارع با یع اکانت جدید  اومد

الان بیرونش میکنم صبر کن
(06-04-2020، 20:11)parham tak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان.
من برگشتم.
پسر خوبی باش
(06-04-2020، 20:12)fateemme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 20:11)i نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عاالی  Wink چخبر

بیخبر Cool

قدر بدون پس.رو همه چیز دقیقت میکنم Big Grin
متشکرم Big Grin 14

سلام دوستان.
من برگشتم.

چرا بیرونت میکنن هی
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان