امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(06-04-2020، 13:38)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Arefw' pid='3518416' dateline='1586169494']
گفتم بغضم عینِ تیغِ تو گلوم
بیا بزن تیرِ آخرُ تموم ):

عه
ای بابا
خانوم محترم اینجا بغض قلم نیستا

هععی Exclamation
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(06-04-2020، 13:42)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:40)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وقتا دیدی تو اون موقعیت و وضعیت نیستیا ولی درباره اون موقعیت مینویسی..
چرا اینقد زود ؟منم همین طوریم !

چون بین 4:20 و 21 یه دنیا فاصلس

+

اوکیه حاجی
ѕмσкє@

برای شما یه دیازپام تجویز میشه!
 سپاس شده توسط Itsali ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ρσєѕɪ ، امیر‌حسین ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(06-04-2020، 13:37)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:35)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:27)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:24)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sober
شما رمان می نویسید؟ Smile

آره عزیزم
دوسه تا رمان نوشتم ولی الان بیشتر فنفیک می نویسم^^

احساس میکنم ی دونه رمان بنویسم به آرامش میرسم :|
شده به ده صفحه هم رسوندم ولی روشون خط کشیدم ..
هروقت اراده میکنم ب نوشتن تبدیل میشه ب متن کوتاه =|
باید فضاسازی
کاراکتر پردازی و ژانر و نوع قلمی که می نویسی هم در نظر بگیری
متن کوتاه فضاسازی نداره اما داستان داره
شاید هم ایده ت کشش لازمو نداره

فک میکنم مث بقیه رمانا میشه ول میکنم
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Medusa
(06-04-2020، 13:43)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ] 24

خوشگل پسره

ایییییییییییییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

(06-04-2020، 13:43)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشگل پسره

وااااای هاررتم
نفرس اینو نمیگی سکته میکنم... Exclamation
Vibe
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(06-04-2020، 13:44)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرحله به مرحله که میگذره منو روانی تر نشون میدی D:
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ
(06-04-2020، 13:44)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:37)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:35)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:27)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:24)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sober
شما رمان می نویسید؟ Smile

آره عزیزم

باید فضاسازی

یه سری کانالا هستن نویسنده می گیرن
تیم هم دارن
به نظرم از اونجا شروع کن نه تنها ول نمی کنی یه اجباری هس ایراداتتم بهت میگن
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Itsali
(06-04-2020، 13:45)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشگل پسره

ایییییییییییییی

دوس داری.؟
Vibe
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(06-04-2020، 13:45)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:44)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرحله به مرحله که میگذره منو روانی تر نشون میدی D:

قرص خوابه چیز بدی نیست
 سپاس شده توسط Itsali ، ρσєѕɪ
(06-04-2020، 13:46)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 13:44)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عزیزم

باید فضاسازی

یه سری کانالا هستن نویسنده می گیرن
تیم هم دارن
به نظرم از اونجا شروع کن نه تنها ول نمی کنی یه اجباری هس ایراداتتم بهت میگن

ت فکرش خیلی هستم ..
ولی وقتش الان نیس .. حتما میرم (;
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان