امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ]

(03-04-2020، 13:56)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:54)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 12:37)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 12:36)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 12:35)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم ک منتظریم مهسا برگرده

اها ان شالله

ممنون Smile
چیکارا میکنی؟

هِچ هم درس میخونم هم نمیخونم :|||
وَ دیگر تفریحات تو خونه ای -____-

شما چیکا میکنی؟-.-

بگردم ._.
بچم تفریحاتشم ب من رفته ^.^ :|

در واقع تو به من رفتی ^.^
اَی خِدا تو باید جا خاهرم وَر دلم بودیا
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، ρσєѕɪ
آگهی
(03-04-2020، 13:57)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:54)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم ابنباتم497
چطوری غزللللللللللantisirk
جووووون تو فقط آبنبات بخور (:
خوبم شقی تو چطوری kaffe2
برا اولین بار بت گفتم شقی :|

(03-04-2020، 13:56)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:55)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوررررررررراااااااااااااااااااااا ص 15

دیشب نبودیTelegh_01Telegh_01
خیلی خوب بودTelegh_01Telegh_01

چی شد (:

صفحه اولو نخوندی
497
اول شدم.نفسو شکست دادمBf8Bf8
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(03-04-2020، 13:58)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:57)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:54)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم ابنباتم497
خوبم شقی تو چطوری kaffe2

منم بدک نیستم.مهسا بیاد عالی میشم Undecided
همیشه بگوو Heart
497

بریم بیاریمش (((:
باش (:

(03-04-2020، 13:59)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم ابنباتم497
خوبم شقی تو چطوری kaffe2

(03-04-2020، 13:56)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:55)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوررررررررراااااااااااااااااااااا ص 15

دیشب نبودیTelegh_01Telegh_01
خیلی خوب بودTelegh_01Telegh_01

چی شد (:

صفحه اولو نخوندی
497
اول شدم.نفسو شکست دادمBf8Bf8

خوندم
سوپرمن کی بودی تو (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
من ب هر روشی وارد شدم
میگه نمیامBf2

من ماندم تهنای تهناااااااا
حبیبم کجایییییییییییcry2cry2cry2cry2cry2cry2
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(03-04-2020، 14:01)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب هر روشی وارد شدم
میگه نمیامBf2

ن ما باید بریم بدزدیمش (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
شما که به من تهمت میزدی بگو ببینم اگه توی تاپیک مذهبیتون فعالیت نکردم چطوری ۳ تا ارسال دارم توش :-| @"|HEllen|"
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ρσєѕɪ
دیشب بچه ها پابجی بازی کردم لیگ اسیا بگو چی شد؟
ابروی ایران گذاشتم جلو ولی بردم و ایران رو پیروز کردم.
شرلوک هولمز: اگه بتونی 10 روز هر ساعتش پای فکر کردن درباره ی من باشی شبیه من میشی.
آموزش ورود به کلاسهای مجازی {ویژه دانشجویان}
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(03-04-2020، 13:58)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:56)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 13:54)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 12:37)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 12:36)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها ان شالله

ممنون Smile
چیکارا میکنی؟

هِچ هم درس میخونم هم نمیخونم :|||
وَ دیگر تفریحات تو خونه ای -____-

شما چیکا میکنی؟-.-

بگردم ._.
بچم تفریحاتشم ب من رفته ^.^ :|

در واقع تو به من رفتی ^.^
اَی خِدا تو باید جا خاهرم وَر دلم بودیا

نَخه ^.^ تو ب من رفدی بگو چَش ._.
از راه دور هواتو دارم تو اونجا تفریح کن من اینجا D:
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ρσєѕɪ
(03-04-2020، 14:02)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 14:01)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب هر روشی وارد شدم
میگه نمیامBf2

ن ما باید بریم بدزدیمش (:

چجوری497
تو نقشه بریز
من میدوزدم25r30
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان