امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(02-04-2020، 0:37)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2020، 0:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداااا

مهسا جوونم اروم باش تروخدا Sad

چی شده ستین

(02-04-2020، 0:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایااا میای یا خودم بیام پیشت؟؟
خدااااا

اگه زحمت نمیشه یه دربست بگیر بیا خدا خودش حساب میکنه

شوخی کردم چی شده انقدر ناراحتی؟
آگهی
I Dont nooo Undecided

(02-04-2020، 0:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدااااا

مهسا نگو دیگه
من میمیرماااااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
خدایا واسه بار اخر میگمااا
نیای خودم میاما
میشنوی صدامو؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736

خدااااا

به خدا میام میزنما نزدیکم هستم Dodgy
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(02-04-2020، 0:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیای خودم میاما
میشنوی صدامو؟؟

مشترک مورد نظر در حال مکالمست لطفا پس از شنیدن صدای بوق پیغامه خودتونو بزارید
در اثره کقت شنیده میشود

بگو چی شده که انقدر داغونی؟

خدااااا
مهسا این چه حرفیه دیگه ازین حرفا نزنا
123::
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 171

تف تو این زندگی
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(02-04-2020، 0:48)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدااااا

به خدا میام میزنما نزدیکم هستم  Dodgy
با همه که دعوا داری ایا مهارته رزمی بلدی ابجی
123::
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 171

عزیزان بی خوابی مرض است جا داره که بگم
سلام مریضاTelegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
(02-04-2020، 0:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیای خودم میاما
میشنوی صدامو؟؟

مهسا انقدر نگو دلم داره ریش میشه
نگووو .... داره گریم میگیرهههه crying crying crying
Karlina

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان