امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(01-04-2020، 18:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:14)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:12)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:11)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد
استاد میشه در مورد چشمم بگین لطفا

اونی که باهاش میشنوی چشمته دیگه :-|
دارم نا امید میشم ازتون.
برید یکم کتاب بخونید سوادتون بره بالا. همه چیزو که من نباید بگم !

استاد به نظرتون افزایش ترشح سروتونین در مغز باعث پارکینگسون میشه یا آلزایمر؟D:
علمی تخیلی زیاد نخون باعث میشه هذیون بگی Bg23

به باغ رفتی Tongue 25r3025r3025r3025r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober
آگهی
(01-04-2020، 18:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:14)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:11)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ محمّد

با اجتزه استاد من میگم چشم بخشی از بدن است که به وسیله ان اکسیژن به داخل بدن میرود و کربن دی اکسیدم خارج میشود وقتی به دستشوی هم میرویم بعضی بو ها گیاد که اونم کاره چشمه

اون شش نبود؟ Undecided

بابا عزل تو هیچی نمی دونی ها با شش غذا گیخوریم

این عملو شما از کجا میارین؟
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(01-04-2020، 18:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:13)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:09)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه مگه زندس که مردشور بخواد؟؟؟Telegh_26Telegh_01Telegh_01Telegh_01
Dodgy  Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin  اونوقت استاد ببخشید کلیه شبیه چیه دقیقا؟؟؟
کلیه از اعضای بدن نیست که مهندس. یه واژه سادست!
ندیدی میگن به اطلاع کلیه شهروندان میرساند که...
منظور همون "همه" خودمونه

25r3025r3025r3025r30
اونوقت کدوم عضو بدنه ک خونو تصفیه میکنه؟؟؟؟
برو کتاب بخون بچه. 

استاد به سوالم جواب بدههههههه Big Grin  Big Grin  Big Grin
خون نیازی به تصفیه شدن نداره. مگه تو میخوای بنوشیش که تصفیه بشه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
مثانه رو بگین اوستود
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(01-04-2020، 18:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:14)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:12)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد

اونی که باهاش میشنوی چشمته دیگه :-|
دارم نا امید میشم ازتون.
برید یکم کتاب بخونید سوادتون بره بالا. همه چیزو که من نباید بگم !

استاد به نظرتون افزایش ترشح سروتونین در مغز باعث پارکینگسون میشه یا آلزایمر؟D:
علمی تخیلی زیاد نخون باعث میشه هذیون بگی Bg23

رشته م روانشناسیه
مال کتاب Dsmهس
سروتونین در مرحله چهارم خواب rem مسئول کنترل رویاهاست
علاوه بر اون بر تنظیم خلق و خو نقش داره
بعد هم ترشح زیادش باعث اختلالات خلقی میشه.-.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، م‍حمّد
(01-04-2020، 18:16)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای هیییی
استاد
مثانه چیه

مثانه نداریم. احتمالا یه جایی متن همچینی نوشته بودن
"اینی که من گفتم برای مثانه" اون بنده خدا اشتباها بجای "ل" "ن" نوشته بود. وگرنه همچین چیزی نداریم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(01-04-2020، 18:16)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثانه رو بگین اوستود

مهران من یه سوال دارم تو از استاد بپرس من روم نمیشه

مراحل تولید مثل رو بگو توضیح بده بهمون 10
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(01-04-2020، 18:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:16)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای هیییی
استاد
مثانه چیه

مثانه نداریم. احتمالا یه جایی متن همچینی نوشته بودن
"اینی که من گفتم برای مثانه" اون بنده خدا اشتباها بجای "ل" "ن" نوشته بود. وگرنه همچین چیزی نداریم
وایی ییییی هی بادم نبود بله
راست میگید
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(01-04-2020، 18:16)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:13)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 18:09)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلیه از اعضای بدن نیست که مهندس. یه واژه سادست!
ندیدی میگن به اطلاع کلیه شهروندان میرساند که...
منظور همون "همه" خودمونه

25r3025r3025r3025r30
اونوقت کدوم عضو بدنه ک خونو تصفیه میکنه؟؟؟؟
برو کتاب بخون بچه. 

استاد به سوالم جواب بدههههههه Big Grin  Big Grin  Big Grin
خون نیازی به تصفیه شدن نداره. مگه تو میخوای بنوشیش که تصفیه بشه؟

اونوقت اوره و نمکو بقیه چیزا تو خون چجوری از بین میره؟؟؟
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(01-04-2020، 18:19)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثانه رو بگین اوستود

مهران من یه سوال دارم تو از استاد بپرس من روم نمیشه

مراحل تولید مثل رو بگو توضیح بده بهمون 10

یا خدااااااا

آقا راه داره به جاهای باریککککککک کشیده میشهههه

استاد مراحلش لطفا
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 42 مهمان