امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(01-04-2020، 17:26)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa

چشم من دیگه به پرهام کاری ندارم
الانم بو اون عزازی بگو روی اعصابم نره چون به اندازی کافی به خاطره یلدا ناراحتم عصبی بشم بد میشه

@thug life

مهران تا حالا چه ماشین های رو روندی؟

زیاد داش
سمند پراید جک
پژو
و...
باید است دیگر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
آگهی
درود

دریم لایف آغاز شده......
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(01-04-2020، 17:28)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:24)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 16:44)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 16:38)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 16:26)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 16:15)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان
[/qute]
سلام ابجی نفس
13 بدره قرنطینه ایت مبارک 10101
مرسی عزیز
جاتون خالی ما تو حیاط سیزده بدر کردیم
ولی بارون اومد کلی خیس شدیم Big Grin
پس خیلی خوش گذاشته ابجی جون
نفسی این عزازی پیام حصوصی داده میگه با نفس درست حرف بزن من چیزی بهت گفتم
عالی
چی بگم والا  Huh
نه اگه من کاری کردم بگو که این اینطوری رفتار میکنه

نمی دونم‌
شاید اشتباه زده
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

@"kind-girl-nafas"

ابجی نفس خشن نیشود
حتما لا حرکته تکواندو میزنب؟؟؟
 سپاس شده توسط red_Queen
(01-04-2020، 17:28)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:10)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه شروع شد باز Confused

باشه مهسا من هیچی نمیگم ولی یادم نمیره شما هنوز حرف منو باور نمی کنید هر  فعه گفتید دروغ میکی

عزازی من عقل ندارم باش

ن ما نمیگیم دروغ میگی
فقط دیگ اهمیت نده

چشممممممممممممممممممممممم
@thug life
اره من دشمنه خونیشم چون از ادمه دروغ گو خوشم نمیاد راستی من ندیدم ادم کرونا داشته باشه 24 ساعت توی اینترنت باشه

@"اعزازی"
میدونی مشکلتو پرهام اونجور چیزا نیست مشکل تو ابنی نفسه که با من خوبه
الانم تگش میکنم بیاد بگه تو چه مشکلی داره که میگی با نفس درست حرف بزنم

@"kind-girl-nafas"

بچه ها چخبروتونه
آقای امیر مهدی اگه کسی با من بد حرف بزنه من خودم بلدم از خودم دفاع کنم اگه نیاز باشه
بعدشم سیروان چیزی نگفت که بیچاره

چیزی نمی تونه هم بگه به من میزنمش Big Grin 5
مگه من چیزی گفتم خودت میدنی اگر می خوایی به کسی چیزی بگی سیروانه اون فکر میکنه کاربر جدیده پرهامه
123::
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 121

(01-04-2020، 17:29)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan..
@"thug life
@"اعزازی

یا الان تموم میکنین یا من میدونم با شماهاا
چتونه؟
پرهامه ک پرهامه
ب درک!
الان مهم ترین مسئلتون بودن و نبودن یه ادمیه ک ارزش فکر کردنو هم نداره؟؟؟؟

آفرین مهسا جونم خوب گفتی

قربونت برم Heart Big Grin
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط red_Queen
(01-04-2020، 17:30)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"kind-girl-nafas"

ابجی نفس خشن نیشود
حتما لا حرکته تکواندو میزنب؟؟؟

خخخخخ
شاید
یهو دیدی یدونه محکم زدم تو سر طرف Big Grin
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(01-04-2020، 17:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:26)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa

چشم من دیگه به پرهام کاری ندارم
الانم بو اون عزازی بگو روی اعصابم نره چون به اندازی کافی به خاطره یلدا ناراحتم عصبی بشم بد میشه

@thug life

مهران تا حالا چه ماشین های رو روندی؟

افرین حالا شد

بابا من بچه خوبیم خیلیم حرف گوشکنم قدرمو بدونین
بچه ها جان خودتان
برین تاپیک صدرا
دریم لایف تا شخصیتتانه نبردن خیلی باحاله
من اونحا پبشرو هم شمام برین
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
میدونی چیه من دیگه نمی خوام تو ابجیم باشی بهت اعتماد داشتم

@"Kind-girl-nafas"
من دیگه ترو نمی خوام دلسوزی کنی Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry
123::
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 121

سپاس شده توسط red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان