امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(01-04-2020، 12:46)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ارش من این قضیه رو اینجا تمومش میکنم با این حرف اخرم تا تموم کنه تو الان هم به من هم به غزل گفتی به شنا په ربطی داره درسته حالا منن اینو میگم

ایسان خواهری
من حرفمو میگم انتخاب با خودته ببین یا منو غزل رو نیندازی توی لیست سیاه و با ما کات میکنی یا ارش رو میندازی توی لیست سیاه و دیگه باهاش حرف نمی زنی
تمام این نرف من بود غزل تو با این حرفم موافقی؟

عزیزم ارش دیگ اونجوری نیس
آگهی
@thug life

قبول میکردم یلدا منو می کشت
سلام Smile
(01-04-2020، 13:39)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 12:46)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ارش من این قضیه رو اینجا تمومش میکنم با این حرف اخرم تا تموم کنه تو الان هم به من هم به غزل گفتی به شنا په ربطی داره درسته حالا منن اینو میگم

ایسان خواهری
من حرفمو میگم انتخاب با خودته ببین یا منو غزل رو نیندازی توی لیست سیاه و با ما کات میکنی یا ارش رو میندازی توی لیست سیاه و دیگه باهاش حرف نمی زنی

ایسان جون یا منو غزل یا ارش
(01-04-2020، 13:39)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life

قبول میکردم یلدا منو می کشت

هی او
بهترین کارو کردی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(01-04-2020، 13:41)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Smile
سلام کجا بودی نکنه خواب بودی Smile
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 92

سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(01-04-2020، 11:53)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 11:47)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چه کارشی ببخشید اینجوری حرف میزنما

(01-04-2020، 11:45)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='**GHAZAL**' pid='3511527' dateline='1585730489']
[quote='sirvan..' pid='3511526' dateline='1585730441']

چشم
@"arash a"
اقاارش شما با اجازه په کسی اسمه ایسان رو توی نام کاربریت توشتی؟
چرا با ابروی دختر مردم بازی میکنی
خودش با اجازه خودش ازش بپرس

با اجازه خودش
اگه اینطوری من حرفی دیگه تدارم ولی واقعا برای ایسان متسفم که منو غزل به تو فروخت

غزل ابجی دیگه دخالت نکن ایسان خانوم اگه ضرری برای منو احترام و ارزش قاعل بود به حرف ما گوش میکرد

سیروان چی داری میگی برا خودت من شمارو ب ارش نفروختم Angry

(01-04-2020، 13:42)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:41)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Smile
سلام  کجا بودی نکنه خواب بودی Smile

ارع واقعا تا الان خواب بودم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
(01-04-2020، 13:36)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:34)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:32)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:31)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:30)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممممم

سلام
خوبی؟؟

بهترم ولی هنوز خوب نشدم

نگران نباش ایشاالله زود خوب میشی
نگران نیستم خیلی هم اعتماد دارم خوب میشم ا حمایتایی که شما کردید مخصوصا خواهره اینترنتیم نفس

آفرین با اعتماد همه چی حله
وظیفست بالاخره تو یه انجمنیم و دوست
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
@"arash a"
خدا لعنتت کنه که داری دوستیه مارو از هم جدا میکنی لعنت برتو Angry

(01-04-2020، 13:44)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:36)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:34)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:32)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:31)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبی؟؟

بهترم ولی هنوز خوب نشدم

نگران نباش ایشاالله زود خوب میشی
نگران  نیستم  خیلی هم اعتماد دارم خوب  میشم ا حمایتایی که شما کردید مخصوصا خواهره اینترنتیم  نفس

آفرین با اعتماد همه چی حله
وظیفست بالاخره تو یه انجمنیم و دوست
خیلی ممنون نمی خواستم شمرم نگران کنم این خواهرم
123::
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 92

تو به من گفتی بدبخت دوستی توی تالار

(01-04-2020، 13:39)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان خواهری

منم همینو میگم

ایسان خواهری

منم همینو میگم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 92
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان