امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(31-03-2020، 14:18)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:15)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:14)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:12)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:11)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد خودمون (بچه های مدرسه)

اوه یس Exclamation
میدونی اسم من چیه؟497

گلمراد =/

یوسف باباBg6
تو مگه پسری؟ =/

ب لطف الیاس
بهم میگن یوسف Exclamation
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
(31-03-2020، 14:17)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:12)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:09)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:04)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:00)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رع رع 8
پس بزار بیشتر آشنات کنم با خودم |: من از 24 ساعت، 23 ساعتُ 59 دقیقش گشنمه :|

ریحــــان با من اینکارو نکن لاناتی 8
بازم تفاهم چرا نَپَس -.-

مَن مامانم میگه ویار داری D:
هر ی ثانیه هوس ی چی جدید میکنم هر ی ثانیه گشنمه :||
ولی توجه داشته باش هرچی هوس کردم موزم کنارشِ ^.^

من میگم بیا قبول کُن همونُ ناز میکنی v:
من خودم ب مامانم میگم ویار دارم بعد فقط نگام میکنه  |:
موز Telegh_01
موزِ من ^.^

کوفتD:
اع جان D:من ی بار بابام بم گف سرمو انداختم پایینD:
مآچ مآآآآآآچ -.-
واییی دورتو بشم من26

کوفت کوفت نکنااا D:
از درسااا چخبر بانو vvvv: ؟

دراین حد واقعن ؟ Be6

نمیشه که یهوییD:
کتک یا چی؟ ._________.

چی موز؟ آره آره *.*
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку
(31-03-2020، 13:42)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:40)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:33)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:28)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چیکا کنیم -___-
خوبَم مهسا گلی ت خوبی؟

خخخخخ
خداروشکر
قربونت منم عالی ^_^
چخبرا ؟

خدارشکر نازدونه -.-
هِچ روزای تکراری رو میگذرونیم و خسته ایم بسیار -__- وَلی خوبه خوبهD:
شما چخبر؟

Heart  Rolleyes  Big Grin
خخخخخخ هیچی سرحالم نمیکنه جز بیرون رفتن )):
بی خبر...بیکارمcry2

بش فکر میکنی اینطوریه..تو خونه برا خودت صفا کن جِگر -.- تموم میشه بالاخره..

فکر درس صفا نمیزاره اخه..
هیچی نخوندم دو روز دیگه مدرسه ها باز شه رسما معنای بدبختیو میفهمم! -_-
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ρσєѕɪ
(31-03-2020، 14:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:18)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:15)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:14)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:12)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه یس Exclamation
میدونی اسم من چیه؟497

گلمراد =/

یوسف باباBg6
تو مگه پسری؟ =/

ب لطف الیاس

نمیشه پ با الیاس رل باشی
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، شـــقآیــق
(31-03-2020، 14:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه یس Exclamation
میدونی اسم من چیه؟497

گلمراد =/

یوسف باباBg6
تو مگه پسری؟ =/

ب لطف الیاس
::Telegh_01 واوو
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(31-03-2020، 14:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:42)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:40)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:33)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 13:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ
خداروشکر
قربونت منم عالی ^_^
چخبرا ؟

خدارشکر نازدونه -.-
هِچ روزای تکراری رو میگذرونیم و خسته ایم بسیار -__- وَلی خوبه خوبهD:
شما چخبر؟

Heart  Rolleyes  Big Grin
خخخخخخ هیچی سرحالم نمیکنه جز بیرون رفتن )):
بی خبر...بیکارمcry2

بش فکر میکنی اینطوریه..تو خونه برا خودت صفا کن جِگر -.- تموم میشه بالاخره..

فکر درس صفا نمیزاره اخه..
هیچی نخوندم دو روز دیگه مدرسه ها باز شه رسما معنای بدبختیو میفهمم! -_-

اقا الان ب درس فک نکن خُب-___- اصن فک نکـــــــن
تا کرونا نره مدرسه ها باز نمیشه..
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(31-03-2020، 14:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلمراد =/

یوسف باباBg6
تو مگه پسری؟ =/

ب لطف الیاس

نمیشه پ با الیاس رل باشی

وااا چراااا
من یوسف بابام
الیاس یعقوب نبیTelegh_01Telegh_01

@"ღℯʟїкα"
سلام
چطوری4xv
(((:

•ناشناس•
پختمممممممممممم
گرررررمههههههههههههه Bl2

(31-03-2020، 14:20)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 14:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوسف باباBg6
تو مگه پسری؟ =/

ب لطف الیاس

نمیشه پ با الیاس رل باشی

وااا چراااا
من یوسف بابام

@"ღℯʟїкα"
سلام
چطوری4xv
سلام خوبم
تو چطوری
نآشناس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
جواب معمااااا

= کار خداست دیگه
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(31-03-2020، 14:20)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوسف باباBg6
تو مگه پسری؟ =/

ب لطف الیاس

نمیشه پ با الیاس رل باشی

وااا چراااا
من یوسف بابام
پسر با پسر رل میزنه اخه Telegh_59

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان