29-03-2020، 16:41
(29-03-2020، 16:10)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام سلام
خوبی؟ اره
چه صندلی یخی داری -_- شاید
همه سوالاتشون هم کپیه که بیشترشون اره. نسل جوان نسل تنبلیه!
من این همه خلاقیت به خرج داده بودم قبلا اینا رو می پرسیدم اینا رفتن مال قبلو کپی کردن-_- موافقم!
من واقعا نمی شناسمت بله
می دونم تو هم منو نمی شناسی.-. همینطوره
چه خوب^^ خوب نیست عالیه
الان داشتم یه پستی رو می خوندم بعد دیدم مدیرای بخش دانستنی ها کلا خیلی باسواد بودن برخلاف مدیریت سابق انجمن نظامی (صنم کلا سطح سوادش پایینه بچه م ._.*) احتمالا قبلیا سرعت سرچشون زیاد بوده D:
تا اینجاش از سوالاتت خوشم اومد. بقیه هم سعی کنن اینطوری سوال طرح کنن
راستی به نظرت چرا صنم مدیر شد من نشدم در حالی که من زودتر نویسنده شدم؟._. شاید رفیقاش توی رای گیری کمکش کردن!!
حالا مهم نیست
راستی ما نویسنده بودیم چه رنگی بودیم؟
آبی بودیم؟ تا جایی که یادم میاد ابی بوده!
یادم نمیاد...
سوال مهم..
مدیونی این یه تیکه رو ویرایش کنی-_-
من یادم نبود تو کی ای ولی دو نفر بودن قبلا دائم کل کل فوتبالی داشتن یکی ش تو بودی...اخطار هم گرفتی نه؟ D: من فوتبالی نیستم کلا :-| اشتباه گرفتی
چند درصد؟از کی؟ کلا یبار اخطار گرفتم بخواطر اسپم از مدیر دانستنی های سابق(یه زمانی ناظم هم بود) اسم خاصیم داره installer :-| تقریبا همچین چیزی بود اسمش
واقعا میخوای آرمی شی؟^^ نه!
آفرین خوبه
اینو دیدم که گفتی کی گفتم مسلمون
حالا یه سوال چند سالته؟ از کل این متن فقط این سوال محسوب میشه. بقیه یا یادی از خاطرات بود یا حدس و گَمان خودت! کلا یدونه سوال پرسیدی اونم تکراریه ۲۱ سال و ۴ ماه و ۶ روز
همین دیگه...تمام. سوالاتت جذیاب(بله همینطوری) بود -_- در پناه حق