29-03-2020، 22:37
نقل قول: ژاوی سرمربی السد اعلام کرد در صورتی که باشگاه بارسلونا بخواهد آماده مربیگری در این تیم است.
به گزارش خبرورزشی، ژاوی یکی از گزینههای اصلی باشگاه بارسلونا برای هدایت آبیواناریپوشان است، حتی بعد از اخراج ارنستو والورده قصد داشتند او را به خدمت بگیرند که باشگاه السد موافقت نکرد.
ژاوی در گفتوگو با نشریه مارکا» در این باره گفت: «صریح باید بگویم، میخواهم به بارسلونا برگردم. چند سال پیش شایسته مربیگری در بارسلونا نبوده، اما الان تجربه خوبی بهدست آوردهام. باور دارم میتوانم با بازیکنان ارتباط برقرار کنم و به آنها آموزش دهم. در صورتی که مسئولان باشگاه پیشنهاد هدایت بارسلونا را بدهند میگویم که میخواهم از صفر شروع کنم.»
ژاوی در ادامه درباره کسانی که دوست دارد با آنها در بارسا همکار شود، اظهار داشت: «دوست هم دارم با کسانی که وفادار به باشگاه هستند کار کنند. نباید فردی خائن و فاسد اطراف نیمکت باشد. دوست دارم برخی بازیکنان سابق مثل کارلِس پویول به باشگاه برگردند. در السد هم مشاورانی دارم، اما حرف نهایی را خودم میزنم. یوهان کرویف هم میگفت که بارسلونا روزی به دنبال من خواهد آمد. میخواهم با همه همکاری خوبی داشته باشم. اجازه نخواهم داد کسی که دلش با بارسلونا نیست در رختکن باشد.»