امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 339

(20-03-2020، 0:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@پپرهام
@m.h.sa

ببخشید لطفا رعایت کنید برید پ.خ حرف بزنید

راستی اقا پرهام منم لندن بزرگ شدم ولی این دلیل نمیشه که همه باهام دوست بشن

دخترای این انجمن دنبال پول نیستن خراب برداشت کردی از دختر های ایرانی

از امضات معلومه چه جور ادمی هستی
مگه چه ادمی هستم. بابام تاجره.
آگهی
(20-03-2020، 0:15)پپرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:12)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:11)پپرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الن دیگه نمیشه رفت پاریس پیشه عموم. حس بدیه به دلیل کرونا عید نری پاریس خونه ی عموت.
کجای فرانسه میشینید؟
پاریس. خیابان ویکتور هوگو.

محمد من رفتم خیلی جایه بدی
راستی فرانسوی بلدی بنویسی یکم ما یاد بگیرم

(20-03-2020، 0:18)پپرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@پپرهام
@m.h.sa

ببخشید لطفا رعایت کنید برید پ.خ حرف بزنید

راستی اقا پرهام منم لندن بزرگ شدم ولی این دلیل نمیشه که همه باهام دوست بشن

دخترای این انجمن دنبال پول نیستن خراب برداشت کردی از دختر های ایرانی

از امضات معلومه چه جور ادمی هستی
مگه چه ادمی هستم. بابام تاجره.

از خود راضی ببخشید ما ایرانی ها برعکسه فرانسوی ها رک حرف میزنیم

بابا منم ریس جمهوره دامارکه
(20-03-2020، 0:18)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:15)پپرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:12)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:11)پپرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الن دیگه نمیشه رفت پاریس پیشه عموم. حس بدیه به دلیل کرونا عید نری پاریس خونه ی عموت.
کجای فرانسه میشینید؟
پاریس. خیابان ویکتور هوگو.

محمد من رفتم خیلی جایه بدی
راستی فرانسوی بلدی بنویسی یکم ما یاد بگیرم
salut bon ami یعنی سلام دوست خوبم.
alobkt khoshi kohia
یعنی من دوسته تو نیستم
سلام خوبین
ت‍‌ا کی ب‍‌ای‍‌د خ‍‌ف‌‍ہ خ‍‌ون ب‍‌گیری‍‌م‍ چ‍‌ون دخ‍‌تری‍‌م‍ !؟

#خصته.عز.عادمای.دوست.نما
(20-03-2020، 0:24)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

alobkt khoshi kohia
یعنی من دوسته تو نیستم
اشتباس. سوئدی مینویسی؟
je ne suis pas ton ami میشه من دوست تو نیستم.
(20-03-2020، 0:26)پایدارتاپای دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبین

من درسته شکسته عشقی خوردم ولی جای که محمد هست غم هم نیست عالیییییی
(20-03-2020، 0:28)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:26)پایدارتاپای دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبین

من درسته شکسته عشقی خوردم ولی جای که محمد هست غم هم نیست عالیییییی

بازم شکست خوردی
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(20-03-2020، 0:27)پپرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:24)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

alobkt khoshi kohia
یعنی من دوسته تو نیستم
اشتباس. سوئدی مینویسی؟
je ne suis pas ton ami میشه من دوست تو نیستم.

خوشکل این فرانسوی نیست ایسلندی اخه بابام قبل دانمارک ریس جمهوره ایسلند بود
خخخخخخخخخ پوکیدم از خنده
سیروان من با این بشر کاری ندارم تو پ.خ
لطفا شایعه پراکنی نکن(ب قول علی)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان