(17-03-2020، 22:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2020، 22:06)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Faust
با شمالیا خوب رفاقت میکنیا حواسم هس
دیگه داداش وقتشه مارو به عنوان همشهری بپذیرید :>
با چارتا خونه و ماشین خریدن تو اینجا نمیشه
باید اصالتش رو داشت
مثلا طرف تهران ب دنیا اومد درست بعد از تولدش میاد شمال 50 سال زندگی میکنه ما باز بهش میگیم تهرانی و میان تحقیق میکنن دربارش میگیم واسه اینجا نیست
(17-03-2020، 22:10)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2020، 22:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2020، 22:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فدای تو❤️
بله
خاک مرده ریختن تو شهری که همیشه خدا در همه حالات و ساعت نبظش میزدو بوی زندگی میداد...
شبای عید میدون شهرداری رو خیلی دوست داشتم ((:
یه چند بار اومدم بزن و برقصاشون قشنگ بود.
همیشه نبض شهر میزد
تو عید یکم بیشتر
همیشه بزن برقص
شادی
خنده های از ته دل
در هر ساعتی از شبانه روز
ولی الا خلوتیش بدجور تو ذوق میزنه
شهرداری و که دیگه نگو خودم نرفتم این چند وقت ولی دو سه روز پیش یکی از دوستام لایو گذاشت
وحشتناک بود
میدان ارواح
پشه پر نمیزد
ولی درس میشه ❤️
من ایمان دارم
بالاخره دوباره این شهر میشه همونی که بود..
ای بابا
رشیه مشتی