نظرسنجی: من امسال به مسافرت عید و دید و بازدید...
این نظرسنجی بسته شده است.
علاقه دارم ولی نمیروم
47.83%
11 47.83%
علاقه دارم و میروم
26.09%
6 26.09%
علاقه ای ندارم ولی به ناچار میروم
4.35%
1 4.35%
علاقه ندارم و نمیروم
21.74%
5 21.74%
در کل 23 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 337

(13-03-2020، 16:06)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@BTS*ARMY
مها جون چنین سایت ها فقط درباره ی بیوگرافیشون هستش اما ی سایت در
شما با ارزش هستین
اهنگ های بی تی اس رو میزارن و ارمی ها اونجا با هم حرف میزنن
اره عزیزم من هم از اون سایت استفاده میکنم Heart Heart
بازم مرسی Heart Heart
ما یه روز بخندیم باید شیش روز تاوان پس بدیم.... 15
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
آگهی
(13-03-2020، 16:08)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:04)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:02)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:01)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم نبرد..

بیا کمی حرف بزن خواب چه فایده ای داره Undecided

از وقتی یاد اومد ظهر نخوابیدم

چ بگویم..

منم همین طوری بودَم تا وقتی ک ب این سن رسیدم ظهرا خُسبیدم

هرچی دلت خواست از اب و هوا
از کرونا ک من استادشم Sleepy
خواننده معرفی کن و...............

عالی
نمیخام حرف بزنم راجبش.___.
حامد پهلان :|
(13-03-2020، 16:08)ارزوخواجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 15:59)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ارزوخواجه هوووووووی

ها?!

سلام خاله
تو زن شوهرخالمی
سهند شوهر خالمه Big Grin Big Grin Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(13-03-2020، 16:08)BTS*ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:06)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@BTS*ARMY
شما با ارزش هستین
اره عزیزم من هم از اون سایت استفاده میکنم Heart  Heart
بازم مرسی Heart  Heart
خواهش راستی مها جون خودتو معرفی کن ما هم بشناسیمت

(13-03-2020، 16:07)BTS*ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی ستین جون سایتی نمیشناسی که از بی تی اس بگه؟؟

ن گلم
فقط ی سایت هست من عکساشونو از اونجا بر میدارم
اسمش ویسگون
[/quote]

راستی اهنگ جدیدی که کامبک داده بودن چی بود؟
میگن یک اهنگ 2020 جدید از بی تی اس اومده ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ؟

این خبره واقعیه Huh
[/quote]
منظورت اهنگ
on
هستش
(13-03-2020، 16:06)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:03)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:01)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این BTS چی داره که سهند نداره؟ هیچی! پس چرا سهند طرفدارش کمتره Undecided

اونا موهاشون رنگی رنگیه تازه میکاپم میکنن رژلب و اینا واس همون

اولن اصلا مقایسه خوبی نبود
ثانین اقای سهند شما همون کارارم بکنی شبیه دلقک میشی!
Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided

خو مگه bts ها خودشون دلقک نیستن؟Telegh_26
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(13-03-2020، 16:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:01)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شید یکم.

سلام شوهر خاله
باجناق سهند و محمد Tongue  Tongue  Tongue

محمد زنم باشه راضیم.
زعرا بد قلقه
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(13-03-2020، 16:09)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:08)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:04)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:02)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:01)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم نبرد..

بیا کمی حرف بزن خواب چه فایده ای داره Undecided

از وقتی یاد اومد ظهر نخوابیدم

چ بگویم..

منم همین طوری بودَم تا وقتی ک ب این سن رسیدم ظهرا خُسبیدم

هرچی دلت خواست از اب و هوا
از کرونا ک من استادشم Sleepy
خواننده معرفی کن و...............

عالی
نمیخام حرف بزنم راجبش.___.
حامد پهلان :|

عجب از اهنگاش بگو
(13-03-2020، 16:09)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:08)BTS*ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@BTS*ARMY
شما با ارزش هستین
اره عزیزم من هم از اون سایت استفاده میکنم Heart  Heart
بازم مرسی Heart  Heart
خواهش راستی مها جون خودتو معرفی کن ما هم بشناسیمت

(13-03-2020، 16:07)BTS*ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی ستین جون سایتی نمیشناسی که از بی تی اس بگه؟؟

ن گلم
فقط ی سایت هست من عکساشونو از اونجا بر میدارم
اسمش ویسگون

راستی اهنگ جدیدی که کامبک داده بودن چی بود؟
میگن یک اهنگ 2020 جدید از بی تی اس اومده ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ؟

این خبره واقعیه Huh
[/quote]
منظورت اهنگ
on
هستش
[/quote]

اون مال 2020 ؟؟؟
ما یه روز بخندیم باید شیش روز تاوان پس بدیم.... 15
(13-03-2020، 16:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 16:08)ارزوخواجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2020، 15:59)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ارزوخواجه هوووووووی

ها?!

سلام خاله
تو زن شوهرخالمی
سهند شوهر خالمه Big Grin Big Grin Big Grin

ووووواااااااات?!
بخند بزارهمه بفهمند قوي تراز ديروزي
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

@ارزوخواجه هوووووووی

ها?!

ایول اومدی بالاخره . بیا باهم تفنگ بازی کنیم. تو میری یه گوشه وایمیستی من بهت تیر میزنم
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان