نظرسنجی: من امسال به مسافرت عید و دید و بازدید...
این نظرسنجی بسته شده است.
علاقه دارم ولی نمیروم
47.83%
11 47.83%
علاقه دارم و میروم
26.09%
6 26.09%
علاقه ای ندارم ولی به ناچار میروم
4.35%
1 4.35%
علاقه ندارم و نمیروم
21.74%
5 21.74%
در کل 23 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 337

خخخخخخ این منم و این منم این سرمو گردنم(البته گردن زیر روسری است...خخخخخ اواتارو میگم Big Grin  Big Grin  Big Grin )

منم منم مهسا خانوم
خوجل خانوم
ناناس خانوم
و از همه مهم تر....یه شیطونیم مث من پیدا نمیشههههههه Big Grin  Angel  Big Grin

چهارده سالمو تموم کردم
اردبیل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Faust ، setayesh- ، red_Queen
آگهی
(12-03-2020، 19:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:28)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بچه ها اسم منو یاد گرفتید دیگ؟
من کیم ؟! ((((:

رها رها رها

آفرین شوکولی پوکولی ((×

(ذوق)
 سپاس شده توسط Faust ، setayesh-
(12-03-2020، 19:28)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کیم ؟! ((((:

رها جان عشق بابا Big Grin
 بوس بوس :دی

(12-03-2020، 19:28)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کیم ؟! ((((:

پژمان دیگهTelegh_26

دهنت سرویس تو از کجا میدونی (((((:
اون اسم ورژن پسرونمه.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، setayesh-
(12-03-2020، 19:28)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:27)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:23)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:21)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:20)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی از این همه استقبال -.-

من زهرام ( زَرآ صدام میکنن صدام کنین )

18_گلستان

زرا یا زر عا ؟
میشه من بگم زری؟

زرا
ن نمیشه خوشم نمیاد ) :

باشع
زورو چطورTelegh_26

ی دوستی بود بم میگف زوروی جنگلهای شمالی ._.

خوبه منم به تو بگم سوهوند ._____.

نخیر سوهوند که اسم نیست ولی زورو اسمه آدمه هوراا من بردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Faust
من دیگه سپاس نمیدممممممممممممممممممم
خسته شدمممممممممممممممممممممم crying
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، setayesh- ، سهَ‌ند
(12-03-2020، 19:30)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:27)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:23)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:21)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرا یا زر عا ؟
میشه من بگم زری؟

زرا
ن نمیشه خوشم نمیاد ) :

باشع
زورو چطورTelegh_26

ی دوستی بود بم میگف زوروی جنگلهای شمالی ._.

خوبه منم به تو بگم سوهوند ._____.

نخیر سوهوند که اسم نیست ولی زورو اسمه آدمه هوراا من بردم

من صدات میکنم سوهوند حالا میخاد اسم بشه یا نشه
 سپاس شده توسط Faust ، setayesh- ، سهَ‌ند
(12-03-2020، 19:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:28)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کیم ؟! ((((:

(12-03-2020، 19:28)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کیم ؟! ((((:

پژمان دیگهTelegh_26

اون اسم ورژن پسرونمه.

به به ابجی رهای زرنگمون رو ببین Big Grin Heart
 سپاس شده توسط Faust ، setayesh- ، red_Queen
(12-03-2020، 19:29)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کیم ؟! ((((:

یادم رفتTelegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59

شوخی اجی رهای خودم Heart عجب حسی داریم

فدا بابااا  grou
 سپاس شده توسط setayesh- ، کــــــــــⓐرمَن ، red_Queen
(12-03-2020، 19:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کیم ؟! ((((:

من کیم ؟! ((((:

پژمان دیگهTelegh_26

اون اسم ورژن پسرونمه.

اااا ورژن پسرونه هم داری؟
بابا ایول

حالا چرا فقط مورتی میدونه؟ Cool Sleepy

(12-03-2020، 19:30)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه سپاس نمیدممممممممممممممممممم
خسته شدمممممممممممممممممممممم crying

ولی من میدم
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
 سپاس شده توسط Faust
منــــــــم میدونستـــــــــــَمااا
پژمان رو..
 سپاس شده توسط Faust ، setayesh-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان