10-07-2014، 20:14
دوست عزیز من با تتلو مشکلی ندارمـ، قلبن دوسش دارمـ و رفیقیمـ. من با طرز فکر تتلو مشکل دارمـ که به عنوان یک انسان این حق رو دارمـ روی صفحه شخصیمـ این طرز دید اشتباه رو رد کنمـ!!
به نظر شما بخاطر مجوز و پول در اوردنِ داخل ایران باید رسمن اعلامـ کرد که حاضرمـ دست یک جنایتکار که خون هزاران جوون رو ریخته ببوسمـ؟
این خودخواهی نیست؟
اینجوری خون جوونای مردمـ پایمال نمیشه؟
جواب اون مادرهایی که فرزنداشون زندانی سیاسین یا تو همین جنبش سبز اخیر کشتنشون رو اینجوری باید یه هنرمند مردمی بده؟
فرق هنرمند مردمی رو میشه از آقای شجریان دید که بابت این ظلمها، با اینکه مجوز که هیچی، تو ایران حکومت میکنه، همه بهش احترامـ میذارن، میاد رو به روشون وایمیسته و صداشو از TV ایران محرومـ میکنه، اونوقت این قشنگه که غصهی برنامه ماه عسل رو بشینه یه خواننده زیرزمینی بخوره واقعن؟
من یا امثال من نخواستیمـ باجی بدیمـ و دستمال باشیمـ که زدیمـ بیرون.
نخواستیمـ خودمون نباشیمـ. مگه شادمهر عقیلی مجوز نداشت؟
مگه فیلمـ سینمایی همـ حتا بازی نکرد؟ چرا نموند؟ چون تحمل حرف زور رو نداشت.
اینو شما نمیدونید که واسه ما خوانندهها عشق و حال تو ایران خیلی بیشتره؛ خیلی!!!
حتا پولمـ میشه بیشتر درورد!!! چه با مجوز، چه بیمجوز از 100 تا راه دیگه مثل زدن یه مغازه، کافیشاپ، آرایشگاه، فروش شعر و آهنگ و ویدئو، و خیلی چیزای دیگه...
خلاصه حرفمـ اینه که یهسریا میرن، یه سریا میمونن. مهمـ اینه که آدمـ خودشو نفروشه.
مهمـ نیست کجای دنیا باشی رفیق...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظر شما بخاطر مجوز و پول در اوردنِ داخل ایران باید رسمن اعلامـ کرد که حاضرمـ دست یک جنایتکار که خون هزاران جوون رو ریخته ببوسمـ؟
این خودخواهی نیست؟
اینجوری خون جوونای مردمـ پایمال نمیشه؟
جواب اون مادرهایی که فرزنداشون زندانی سیاسین یا تو همین جنبش سبز اخیر کشتنشون رو اینجوری باید یه هنرمند مردمی بده؟
فرق هنرمند مردمی رو میشه از آقای شجریان دید که بابت این ظلمها، با اینکه مجوز که هیچی، تو ایران حکومت میکنه، همه بهش احترامـ میذارن، میاد رو به روشون وایمیسته و صداشو از TV ایران محرومـ میکنه، اونوقت این قشنگه که غصهی برنامه ماه عسل رو بشینه یه خواننده زیرزمینی بخوره واقعن؟
من یا امثال من نخواستیمـ باجی بدیمـ و دستمال باشیمـ که زدیمـ بیرون.
نخواستیمـ خودمون نباشیمـ. مگه شادمهر عقیلی مجوز نداشت؟
مگه فیلمـ سینمایی همـ حتا بازی نکرد؟ چرا نموند؟ چون تحمل حرف زور رو نداشت.
اینو شما نمیدونید که واسه ما خوانندهها عشق و حال تو ایران خیلی بیشتره؛ خیلی!!!
حتا پولمـ میشه بیشتر درورد!!! چه با مجوز، چه بیمجوز از 100 تا راه دیگه مثل زدن یه مغازه، کافیشاپ، آرایشگاه، فروش شعر و آهنگ و ویدئو، و خیلی چیزای دیگه...
خلاصه حرفمـ اینه که یهسریا میرن، یه سریا میمونن. مهمـ اینه که آدمـ خودشو نفروشه.
مهمـ نیست کجای دنیا باشی رفیق...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.