06-01-2020، 23:52
خب اگه ایرانم بزنه که بدتره ۱۰۰ میلیون ادم میمیره
|
گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ |
||||||||||||||||||||||||||
06-01-2020، 23:52
خب اگه ایرانم بزنه که بدتره ۱۰۰ میلیون ادم میمیره
07-01-2020، 0:20
(06-01-2020، 23:52)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب جنگ خانمان سوزه .
07-01-2020، 0:30
لیست دوستان داره کار میکنه :|
07-01-2020، 1:26
(07-01-2020، 0:30)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خداخیرت بده ایمانو گم کرده بودم حوصله نداشتم سرچ بزنم تو لیست دوستات پیداش کردم :v
07-01-2020، 1:56
100 درصد لیست دگ انجمن نمیاد اون ایرانم که خودمم زدن بن کردن :|
لیست دوستانمو دیدم یادم نمیاد اینا کین !!!
(07-01-2020، 1:56)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو بودی ؟!
07-01-2020، 10:59
تا اکثریت لیست دوستانُ پاک نکردن سریع بریم ببینیم کی به کیه... |':
(06-01-2020، 21:55)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صدای آمریکا هم انقدر کینه و تنفر نشون نمیده،مثل این امیررضا. بحث دوتا متعصب نتیجش مشخصه | بی نتیجه باقی میمونه همیشه! | من قصدم طرفداری از جبهه سالم بود که هیچ دلیلی برای نقضش نمیبینم( منظو خوده قاسم سلیمانی هست ) چون منم متعصب خطاب کردی گفتم. کسایی که بقول خودشون کلا با سرو ته ج.ا مشکل دارن وقتی دلیل قانع کننده ای ندارن مستقیما میان چرت و پرت تفت میدن که نهایتا یه آشغالی به خورد بقیه بدن. (دروغ هرچی بزرگ تر،باور پذیر تر!) کلا هدفش از آنلاین شدن خالی کردنِ پسمونده های ماهوارس،چند تا حرف درست هم بزنه نمیشه اکتفا کرد ..
07-01-2020، 12:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-01-2020، 12:11، توسط RedSparrow.)
(07-01-2020، 9:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره ی مدت زیادی نمیتونستم ازین اکانت استفاده کنم دگ با اون میومدم (07-01-2020، 11:28)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیچ دلیل قانع کننده ای خودت نمیبینی ؟ نیازی نیست من بگم چیزی ( هیچی نمیبینی ؟! )
(07-01-2020، 12:08)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این یارو از مذهبی های خشکه. منتها بروز نمیده. دلیلشو نمی دونم البته اما ازین موضوع مطمئنم. یعنی از محمد هم تعصبی تره این. واسه همین من یکی سعی سعی سعی میکنم جوابشو ندم. تو هم اهمیت نده به نظرم البته هروقت با کامپیوتر آن بشم یه جواب کلی به چندته پیامش و این ترامپ میدم یه وقت فکر نکنن خبریه ! میگی دلیل قانع کننده ای برای بدی ج.ا نمیبینی جالبه. همین بس که حقوق نیمی از جامعه رو نادیده میگیره. این خودش کافیه دیگه
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|