05-10-2012، 20:21
کاش چشاتو میبستم کاش شیشه عمرت بود تو دستم کاش یه بهانه از تو داشتم کاش میشد بشی تو یه شستم کاش یکی از حرفامو میذاشتی تو دستم معلومه که هیچکدوم نمیشی چون عاشقو مست نیستی
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
05-10-2012، 20:21
کاش چشاتو میبستم کاش شیشه عمرت بود تو دستم کاش یه بهانه از تو داشتم کاش میشد بشی تو یه شستم کاش یکی از حرفامو میذاشتی تو دستم معلومه که هیچکدوم نمیشی چون عاشقو مست نیستی
05-10-2012، 20:24
امشب شب آخره که مزاحم دلت شدم، خورشید فردا مال تو ببخش که عاشقت شدم، بدرقه لازم ندارم، خودم میرم عزیزترین، نذار بمونه زیر پا ، قلبمو بردار از زمین، دوستت دارم برای تو فقط یه حرف ساده بود، غافل از این که قلب من منتظر اشاره بود..
05-10-2012، 20:27
اگر از عشق تو من بیهوشم
دست من نیست که با آرامشت می جوشم عذر بخشش کنم از روی تو گل با همین عشق دست های تو را می بوسم
05-10-2012، 20:29
پروردگارا! به من بیاموز دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند، گریه کنم برای کسانی که هیچگاه غمم را نخوردند، لبخند بزنم به کسانی که هرگز تبسمی به صورتم ننواختند، محبت کنم به کسانی که محبتی در حقم نکردند، عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند
05-10-2012، 20:30
گاهی برو...گاهی بمان...گاهی بخند...
گاهی گریه کن...گاهی حرف بزن...گاهی فریاد بزن... گاهی قدم بزن...گاهی سکوت کن...گاهی رها شو... ... ... گاهی ببخش...گاهی یاد بگیر...گاهی سفر کن... گاهی اعتماد کن...گاهی بازی کن...گاهی فراموش کن... گاهی زندگی کن...گاهی باور کن... گاهی بزرگ باش...گاهی کوچک باش... گاهی چتر باش...گاهی باران باش... گاهی شب باش...گاهی مرد باش.. گاهی فرشته باش...گاهی سیلی بزن... گاهی مرگ...گاهی زندگی... گاهی سوال...گاهی جواب... گاهی دریا ...گاهی برکه... گاهی همه چیز...گاهی هیچ چیز... اما همیشه... همیشه انسان باش....!
05-10-2012، 20:34
من شعر سکوتم را در گوش تو خواهم خواند، شب های بلندم را با یاد تو خواهم ماند، من ریشه ی عشقم را در قلب تو خواهم کاشت، آن صحبت اول را در خاطره خواهم داشت
05-10-2012، 20:38
نه با خودت چتـــر داشتی
نه روزنـــامه نه چمـــدان… عـــاشقت شدم… از کجا می فهمیدم مســـافری؟؟؟
05-10-2012، 20:40
(05-10-2012، 20:34)لاله1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی ها نفرین می کنن، تلافی می کنن.. اما نه.. نفرین من: الهی اونی که دوسش داری تنهات نذاره.. تلافی من: میرم تا به اون برسی، سر راهت نباشم.. راستی، قدر من دوستت داره؟!..
05-10-2012، 20:41
تنهایی یعنی یه وقتهایی هست میبینی فقط خودتی و خودت!
رفیق داری... همــــــــدرد نداری! خانواده داری... حمــــــــایت نداری! عشق داری... تکیـــــــــه گاه نداری! مثل همیــــشه.... همه چــــــی داری... و هیـــــچی نداری!
05-10-2012، 20:42
خیلی ها نفرین می کنن، تلافی می کنن.. اما نه.. نفرین من: الهی اونی که دوسش داری تنهات نذاره.. تلافی من: میرم تا به اون برسی، سر راهت نباشم.. راستی، قدر من دوستت داره؟!..
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |