23-10-2019، 22:12
(23-10-2019، 21:19)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2019، 19:23){HoSsein_83} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دمت گرم اقا من دارم میمیرم تو از فوتبال صحبت میکنی؟
(23-10-2019، 18:26)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2019، 18:13){HoSsein_83} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی چیو نمیبخشم اون پنج تومنو برگردون بهم بعدش هرکاری میخوا بکن D:
(23-10-2019، 15:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از تمام اعضایی که ناخواسته اونارو رنجوندم معذرت میخوام. اگه دیدید یه دفعه فعالیتم قطع شد، منو از یاد نبرید. هرگاه موضوع یا ارسالی از من رو خوندید و خندیدید بایک صلوات من رو هم یاد بکنید.
انشالله در نهر کوثر همدیگرو میبینیم.
من نمیبخشمت میخای چ کنی؟:/
در بستر بیماریم، شاید بازی استقلال و تراکتور رو نتونم ببینم
چت شده داداش؟؟ )):
بهتر سوراخ شدنتونو نمیبینی XD
(23-10-2019، 20:23)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا میدونه چه بسا افرادی که در بستر شهید شدند!
(23-10-2019، 15:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از تمام اعضایی که ناخواسته اونارو رنجوندم معذرت میخوام. اگه دیدید یه دفعه فعالیتم قطع شد، منو از یاد نبرید. هرگاه موضوع یا ارسالی از من رو خوندید و خندیدید بایک صلوات من رو هم یاد بکنید.
انشالله در نهر کوثر همدیگرو میبینیم.
رفتی شهید شی اخوی؟!
آقا خذ بیدی
کدوم اخلاقم خض بید؟ میگفتین اصلاح میکردم خو
بله عشاق عفیف شهید اند
خذ بیدی اصطلاح ماست یعنی دست ما رم بگیر