15-10-2019، 21:35
هَلْ مِنْ خَالِقٍ غَیْرُ اللَّهِ (فاطر/٣)
آیا آفریننده ای غیر از خدا هم هست ؟
|
یکی دو آیه از قرآن |
|||||||||||||||||||||||
15-10-2019، 21:35
هَلْ مِنْ خَالِقٍ غَیْرُ اللَّهِ (فاطر/٣)
21-10-2019، 17:29
وَلا تَنْسَوُا الْفَضْلَ بَیْنَکُمْ (البقره/۲۳۷)
فضل و نیکی به یکدیگر را از یاد نبرید
20-12-2019، 13:43
گفتم : خدا آخه این همه سختی ؟ چرا ؟
گفت : * ان مع العسر یسرا * " قطعا به همراه هر سختی آسانی هم هست. " (شرح/6) گفتم : واقعا ؟ گفت : * فان مع العسر یسرا * " حتما به همراه هر سختی آسانی هم هست. " (شرح/7) گفتم : خوب خسته شدم دیگه ... گفت : * لا تقنطوا من رحمة الله * " از رحمت من نا امید نشو . " (زمر/53) گفتم : انگار منو فراموش کردی ؟ گفت : * فاذ کرونی اذکرکم * " منو یاد کن تا تو رو یاد کنم." (بقرة/152) گفتم : تا کی باید صبر کرد؟ گفت : * و ما یدریک لعل الساعة تکون قریبآ * " تو چه می دونی ! شاید موعدش نزدیک باشه " (احزاب/63) گفتم : تو بزرگی و نزدیکیت برای من کوچک، خیلی دوره! تا اونموقع چکار کنم؟ گفت : *و اتبع ما یوحی الیک واصبرحتی یحکم الله * " کارهایی رو که بهت گفتم انجام بده و صبر کن تا خودم حکم کنم. (یونس/109) ناخواسته گفتم : الهی و ربی من لیغیرک گفت : * الیس الله بکاف عبده * " من هم برای تو کافی ام " (زمر/36) گفتم : تو خدایی و صبور ! من بنده ات هستم و ظرف صبرم کوچیکه ... یک اشاره کنی تمومه! گفت : *عسی ان تحبوا شیئآ وهو شرّ لکم * " شاید چیزی که تو دوست داری به صلاحت نباشه! " (بقرة/216) گفتم : خدایا بعضی ها خیلی طعنه می زنن !! گفتی : * و ذر الّذین اتّخذوا دینهم و لعباً و لهواً و غرّتهمُ الحیاةُ الدّنیا .... *. " رها کن کسانی را که دینشون را به مسخره و بازیچه گرفته ان و زندگی دنیا اون ها را فریب داده " (70/انعام)
21-12-2019، 11:27
اسپم ندید لطفا. جکم تعریف نکنین
09-04-2020، 14:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-04-2020، 14:36، توسط ρυяρℓє_ѕку.)
وَالضُّحَى
وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى (۱-۳/ضحی) سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کردهام و نه با تو دشمنی کردهام .
19-05-2020، 1:47
وَما يَستَوِي الأَعمىٰ وَالبَصيرُ وَالَّذينَ آمَنوا وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ وَلَا المُسيءُ ۚ قَليلًا ما تَتَذَكَّرونَ
هرگز نابینا و بینا یکسان نیستند؛ همچنین کسانی که ایمان آورده، و اعمال صالح انجام دادهاند با بدکاران یکسان نخواهند بود؛ امّا کمتر متذکّر میشوید! غافر / آیه ۵۸
27-05-2020، 19:20
وَأَنْزَلْنَا مِنَ الْمُعْصِرَاتِ مَاءً ثَجَّاجًا
و از ابرهاى متراكم آبى ريزان فرود آورديم لِنُخْرِجَ بِهِ حَبًّا وَنَبَاتًا تا بدان دانه و گياه برويانيم ایات 14 و 15 سوره نبأ
27-05-2020، 19:58
بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ؟
که (آن بی گناهان) به چه جرم و گناه کشته شدند؟! آیه 9 سوره تکویر
27-05-2020، 20:09
اَ فَحَسِبتُم اَنما خلقناکُم عَبَثاً
و انکم الَینا لا تُرجعون ؟ ایا گمان کردید که ما شما را بیهوده افریدیم ، و به سوی ما بازگردانده نمی شوید؟ ( سوره ی مومنون ، ایه 115 )
27-05-2020، 20:23
آیا آنان که در دلشان مرضیست میپندارند خدا کینهای را که در دل نهفته دارند آشکار نخواهد کرد؟
محمد/۲۹ بگو ناپاک و پاک برابر نیستند، هرچند فراوانی ناپاکان تو را به اعجاب افکند. مائده/۱۰۰
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|