امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ !

قضیه دقیق چی بوده؟ و نام کاربری مدیر رو بگی خالی از لطف نیست جهت برخورد، با مستر صابر همون موقع باید درمیون میزاشتی..
تو اینجور مواقع نام کاربری + مدرکـ ، =  نام کاربریِ خط خطی تحویل میگیری | خیلی خشن شد 18+ D: |
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، باران 8 ، {HoSsein_83}
آگهی
(09-08-2019، 1:50)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2019، 22:36)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2019، 21:56)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا یه بار سر یه قضیه یکی اومد پیام خصوصی سر فوش کشید بهمون هیشکی رسیدگی نکرد  Undecided

خب باید به یکی از مدیرا میگفتی
همینجوری که رسیدگی نمی کنن

خودم عقلم میرسه بگم :|
ولی خو بازم رسیدگی نشد

اگه از این به بعد یکی تو پیغام خصوصی بهتون توهینی کرد اون فرد رو در لیست کاربران سیاهتون قرار بدید که دیگه نتونه اینکارو بکنه.
تا اونجایی که من میدونم به دعواها از طریق پیام خصوصی رسیدگی نمیشه(نمیدونم چراشو) مگر اینکه چند تا کاربر از یک فرد شکایت کنن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط {HoSsein_83}
(09-08-2019، 1:50)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2019، 22:36)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2019، 21:56)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا یه بار سر یه قضیه یکی اومد پیام خصوصی سر فوش کشید بهمون هیشکی رسیدگی نکرد  Undecided

خب باید به یکی از مدیرا میگفتی
همینجوری که رسیدگی نمی کنن

خودم عقلم میرسه بگم :|
ولی خو بازم رسیدگی نشد

خب داداشی منم نگفتم عقلت نمی رسه
اگه ناراحت شدی از حرف هام معذرت می خوام
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط {HoSsein_83}
(09-08-2019، 9:34)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه دقیق چی بوده؟ و نام کاربری مدیر رو بگی خالی از لطف نیست جهت برخورد، با مستر صابر همون موقع باید درمیون میزاشتی..
تو اینجور مواقع نام کاربری + مدرکـ ، =  نام کاربریِ خط خطی تحویل میگیری | خیلی خشن شد 18+ D: |

یه بار بازی استقلال بود با یه تیم عربی درست یادم نمیاد مال دو سال پیش حدودا بعد بازیکن تیم حریف با لگد زد تو سینه بازیکن استقلال
ما هم بحث داشتیم میکردیم درمورد بازی و من گفتم بعضی عربا واقعا وحشین (چون همون سال دماغ بازیکن پرسپولیسم تو بازی پر خون کردن)
فرداش دیدم یکی اومد فوشمون داد من و اینا که داشتیم بحث میکردیمو
به یکی از مدیرا گفتم اونم گفت پیام خصوصی ها پیگیری نمیشه
منم شخصی موضوع رو حل کردم... Big Grin Big Grin Big Grin

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، م‍حمّد
(09-08-2019، 21:49)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2019، 9:34)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار بازی استقلال بود با یه تیم عربی درست یادم نمیاد مال دو سال پیش حدودا بعد بازیکن تیم حریف با لگد زد تو سینه بازیکن استقلال
ما هم بحث داشتیم میکردیم درمورد بازی و من گفتم بعضی عربا واقعا وحشین (چون همون سال دماغ بازیکن پرسپولیسم تو بازی پر خون کردن)
منم شخصی موضوع رو حل کردم... Big Grin  Big Grin  Big Grin
آفرین کاره خوبی کردی ( جُمله آخرت) Telegh_01
+
دفعه آخرت باشه شُعار نژادپرستانه سر میدی، صرفا بخاطر استقلالی بودن میشه ازت گذشت کرد..
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، {HoSsein_83}
(09-08-2019، 21:59)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2019، 21:49)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم شخصی موضوع رو حل کردم... Big Grin  Big Grin  Big Grin
آفرین کاره خوبی کردی ( جُمله آخرت) Telegh_01
+
دفعه آخرت باشه شُعار نژادپرستانه سر میدی، صرفا بخاطر استقلالی بودن میشه ازت گذشت کرد..
خخخ چاره دیگه ای نداشتم
متشکر از گذشت شما...
استقلالیا انجمنو تصرف کردن Big Grin

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
:0
:|

.
حوصلمون پوکید :/

(11-08-2019، 2:43)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو سر درس و مشقت
(11-08-2019، 22:14)─═हई╬Rozɥın╬ईह═─ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2019، 2:43)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو سر درس و مشقت

اوهوع چ عجب بعد یه سال
وسط تابستون درس و مشقم کجا بود

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان