20-02-2019، 13:06
مدیرعامل بنیاد شعر، ادبیات و داستانمیگوید: ادبیات باید به اندازه موسیقی و سینما پررنگ شود.
به گزارش ایسنا، مهدی قزلی - مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی -در حاشیه همایش «درآمدی بر دوسالانه غزل منزوی»، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال وضعیت بودجه اصلاً مطلوب نبود و هنوز به جمعبندی برنامهها نرسیدهایم. امیدواریم فشاری که به مجموع دولت و به واسطه آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز بنیاد وارد میشود، پایان سال فرجی حاصل شود تا بتوانیم از این موقعیت منفی خارج شویم و به موقعیت مثبت برسیم.
او با بیان اینکه امیدواریم سال آینده اقدامات جدی در حوزه شعر، ادبیات و داستان داشته باشیم، ادامه داد: سال آتی، انجمنهای ادبی در اولویت برنامههای ما قرار دارد و امیدواریم بتوانیم این موضوع را گسترش دهیم.
قزلی در ادامه گفت: دو سالانه غزل با نام منزوی متبرک شده است و هدف آن نیز، پرداختن به فرم غزل است؛ در واقع وظیفه برگزاری دوسالانه گسترش شعر منزوی نیست ولی یکی از مهمترین دستاوردهای آن، پرداختن به غزلیات زندهیاد حسین منزوی است.
مدیرعامل بنیاد شعر، ادبیات و داستان با تاکید بر اینکه امیدواریم دو سالانه غزل، با نگاه به زنجان و ظرفیتهای زنجان در همین سطح ملی باقی بماند، اظهار کرد: امیدواریم که بتوانیم برنامههای استانی را به تقویم وارد کنیم و بر اساس گردش تقویم، از بزرگان استانهای مختلف یاد کنیم. با چنین روندی میتوان برای همه استانها، بدون همپوشانی برنامهریزیهای دقیق انجام داد.
او با بیان اینکه یکی از مهمترین چالشهای پیش روی حوزه شعر و ادبیات، تخصیص بودجه است افزود: این حوزه باید در نگاه رسانه و مسئولان قدر و قیمت پیدا کند؛ در واقع باید به ادبیات، به اندازه موسیقی و سینما پرداخته شود. خوشبختانه مردم از دو سالانه استقبال چشمگیری داشتهاند و این وظیفه مسئولان و رسانهها است که این مقوله را پررنگتر کند.
قزلی با اشاره به اینکه به اخبار مربوط به یک بازیگر بیشتر پرداخته میشود تا به اخباری راجع به ادیبان بزرگ، خاطرنشان کرد: ادبیات ریشه، هویت، زندگی و گذشته ما است و امیدواریم که به این حوزه جدی تر پرداخته شود. متأسفانه ادبیات تورج و گردش مالی ندارد. البته این سخنان، به معنای رد سایر هنرها و پدیدههای هنری نیست، فقط اینکه توجهها باید متعادل شود.