26-09-2018، 16:15
No lie
-------
It's gonna be lit tonight
Girl we never miss, girl we never miss
No lie
-------
It's gonna be lit tonight
Girl we never miss, girl we never miss
No lie
|
♪♥♫ الان داری چه آهنگی گوش میدی ؟ |
||||||||||||||
26-09-2018، 16:15
No lie
------- It's gonna be lit tonight Girl we never miss, girl we never miss No lie
ادا از تالک دون . جی زی بند!
_ ادا عاشقا رو در نیار من خستم از این رولی که تو بازی میکنی و جلوم هر طرف میدوئی بگی دیوونه هه منم … نگو دوست دارم فکر میکنم مسخرم میکنی حتی بهم طعنه میزنی با حرفای عادی از این روزا چی میمونه بجز درد یادگاری باید تنهام بزاری … برو جلو این و اون نگیر دستمم بیخودی!
26-09-2018، 17:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-09-2018، 17:42، توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱.)
××ســوپــر ســآکـــــو××
![]() Mi Gna از Super Sako Menak em ashxarum arants kez
Tenchum e im sirte miayn kez Lur tanjvum e hogis ari tes Ari tes, Ari tes Menak em ashxarum arants kez Tenchum e im sirte miayn kez Lur tanjvum e hogis ari tes Ari tes, Ari tes Kez xndrum em mi gna Mi gna gna gna Mna im grkum mna Im grkum mna mna Srtis sere ktam kez Menak koghkis du lines Srtis sere ktam kez Menak koghkis du lines ترجمه متن آهنگ نرو ! من بی تو تنهام در این دنیا به جان پدرم قسم قلب من فقط تورا دوست دارد روح من بی صدا است بیا و ببین بیا و ببین بیا و ببین التماست میکنم نرو gna نرو نرو نرو در آغوش من بمان در آغوش من بمان بمان بمان من بهت عشق و قلبم را میدهم تنها اگر پیشم بمانی به جان پدرم قسم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گوش کن!
26-09-2018، 17:38
دوری از بنیامین بهادری
نمیدونم اما میدونم گیری
27-09-2018، 14:34
مقصر اشوان
دوباره بازم سرگیجه های لعنتی... ![]() میزنیم قید همدیگه رو آخه به چه قیمتی ![]()
27-09-2018، 17:02
سرنگ ها همگان قرمز
و رنگ ها همگان قرمز سماع مولویان قرمز جهان کران به کران قرمز که نقشی از رژ گلگونت هنوز بر لب این جام است... ... ابراهیم - محسن چاوشی
27-09-2018، 21:09
Jaddeh...puzzle Band.
27-09-2018، 21:27
اهنگ شیک از ماکان بند
جون چه شیک به هم زده فکرتو این آرامشو ... جون چه شیک به واسه موندنت پیشم آماده شو.. ........................ عاشق آهنگاشونم مخصوصا این آهنگشون
28-09-2018، 11:42
(27-09-2018، 21:27)amirhosein7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم این اهنگشونو خیلی دوس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
29-09-2018، 16:02
In your eyes
There's a heavy blue One to love One to lose Sweet divide A heavy Truth Water or wine Don't make choose ... Wolves (Jim Yosef Remix) - Selena Gomez پ.ن: بعضی آهنگ ها ریمیکسش از اصلش بیشتر به دل می شینه. | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|