03-10-2012، 16:19
خــوش به حــال اونــایی که تــو دنیـــای واقــِعی
اونقـــدر ســرشون شُلــوغه که
وقــت نمی کنــن بیـــان دنیــای مجـــازی . ♥
اونقـــدر ســرشون شُلــوغه که
وقــت نمی کنــن بیـــان دنیــای مجـــازی . ♥
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||
03-10-2012، 16:19
خــوش به حــال اونــایی که تــو دنیـــای واقــِعی
اونقـــدر ســرشون شُلــوغه که وقــت نمی کنــن بیـــان دنیــای مجـــازی . ♥
03-10-2012، 16:21
نمي دونم چرا ما انسان ها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم
كه عمقي ندارد با اينكه مي دانيم روزي بسته خواهد شد اما آسمان مي بسته خواهد شد
03-10-2012، 17:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-10-2012، 17:02، توسط ♥باران عشق♥.)
چه سَخت اَستـــ هَـم پـآييز بآشَد، هَـم اَبر بآشَــــد،
هَـم بآرآن بآشَد ، هَـم خيآبآن ِ خيس بــــآشَــــــــــد اَمـــــآ نَه تـــــو بآشي نَه دَستي بَـرآي فِشُردَن بآشَد، نَه پآيي بَـرآي قَدَم زَدَن بآشَد وَ نَه نگآهـــي بَـرآي زُل زَدَن خدایـــــــــــا ، دخـلـَم با خرجـم نمیخواند ، کم آورده ام ، صبری که داده بودی تمام شد ، ولی دردم همچنان باقیست !!! بدهکار قلبم شده ام ، میدانم شرمنده ام نمیکنی؛ باز هم صبـــــــر میخواهم...
03-10-2012، 17:33
دختــــرك رفـــت ولــي زيـــر لـــب ايـــــن را ميگفـــت:
" او يقيـــنا پـــي معشـــوق خـــود مــي آيـــد " پـــســرك مـــاند ولــــي روي لـــبـــش زمـــزمــــه بـــود: " مطمـــئنا پشيـــمــان شــــده و بـــر ميـــگــردد " " عشق " قربــــانـــي مظلـــوم " غــــــــرور " اســــت هنـــــــوز. . .
03-10-2012، 19:37
من یاد گرفته ام …
دوست داشتن دلیل نمی خواهد … ولی نمی دانم چرا … خیلی ها … و حتی خیلی های دیگر … می گویند : این روز ها … دوست داشتن دلیل می خواهد … و پشت یک سلام و لبخندی ساده … دنبال یک سلام و لبخندی پیچیده … دنبال گودالی از تعفن می گردند … .................................................................. دیشب … که بغض کرده بودم … باز هم به خودم قول دادم … من سلام می گویم … و لبخند می زنم … و قسم می خورم … و می دانم … عشق همین است … به همین ساده گی …
03-10-2012، 22:26
این روزهـا ...
همه ادعا دارن طعـمِ خیانت را چشیده انـد ... همه ادعا دارن که بـدی را به چشم دیده انـد ... همه ادعا دارن که تنــهایی را کشیده انـد ... پـس کیـست کـه ایـن دنیـا را به گنــــد کشیده است شایـد منم ... !!!
04-10-2012، 0:00
رو در روی لبهایت ایستادن...
و اجازه ی بوسیدنت را نداشتن سخت است... درست مثل غریبه ها!
زندگے شبیه شعرے است
قافیه هایش با من تــ♥ــو فقط همیشه ردیف باش
04-10-2012، 8:40
لمس کن کلماتی را که برایت می نویسم
تا بخوانی و بفهمی چقدرجایت خالیست . . . تا بدانی نبودنت آزارم می دهد . . . لمس کن نوشته هایی را که لمس ناشدنیست و عریان . . . که از قلبم بر قلم و کاغذ می چکد لمس کن گونه هایم را که خیس اشک است و پُر شیار . . . لمس کن لحظه هایم را . . . تویی که نمیدانی من که هستم٬ لمس کن این با تو نبودن ها را لمس کن . . .
04-10-2012، 11:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-10-2012، 11:24، توسط ♥باران عشق♥.)
باز هم ترانه های ناتمام
سر گردان میان هوای پر باد و باران دلم چه می کند این پاییز با دلم! عجب حال و هوای عاشقانه ایست این روزهای خنک پاییزی نسیمی که زیر پوست صبح من می رقصد هر چند صبح تنهایی ست و آفتاب کوچک ظهرهایش با تمام نبودنت دلتنگی غروب غمناکش و سکوت دلگیر شب هایی که: جای خالی تو را در آغوش جستجو میکند و این پاییز چه می کند با دل من! یاد بارانی که روی پوست من و تو نم زد و ما گفتیم عشق را زیر باران دیدیم من به پاییز بودن تمام سال عادت کرده ام! اما به ندیدن تو... میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو : دل اگر دل باشد ، آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |