08-08-2018، 15:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2018، 15:34، توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱.)
مواد لازم برای تهیه بیسکویت اوریو
آرد 1 و یک چهارم فنجان
پودر کاکائو نصف فنجان
جوش شیرین 1 ق چ
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
نمک یک چهارم ق چ
شکر 1 – 1 و نیم فنجان
کره هم دما با اتاق نصف فنجان + 2 ق غ
تخم مرغ برگ 1 عدد
مواد لازم برای کرم بین کوکی ها
کره هم دما با اتاق یک چهارم فنجان
روغن صاف قنادی یک چهارم فنجان
پودر شکر الک شده 2 فنجان
عصاره وانیل 2 ق چ
طرز تهیه بیسکویت اوریو
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر ، نمک و شکر را با هم مخلوط نمایید . کره و تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر جمع شود .
1 قاشق از خمیر را برداشته گرد کنید و سپس کمی فشار دهید که حالت دیسکی بگیرد و با فاصله ی 5 سانتی از هم روی سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بچینید و 9 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند . سپس کناری بگذارید تا کاملا خنک شوند .
برای کرم بین کوکی ها کره و روغن را با سرعت متوسط همزن بزنید و حین هم زدن شکر و وانیل را اضافه کنید مخلوط که شدند سرعت همزن را بالا برده 2 – 3 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا کرمی و حجیم شود . در صورت تمایل میتوانید از رنگهای خوراکی ژله ای هم در ترکیب کرم استفاده کنید .
کرم را در قیفی با ماسوره ساده 1 سانتی ریخته و به اندازه ی 1 ق چ از کرم وسط کوکی ها کرم بزنید و سپس یک کوکی دیگر رویش گذاشته و با کمی فشار کرم را تا لبه های کوکی ها برسانید . همین کار را برای سایر کوکی های اوریو هم انجام دهید .
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت اوریو
بیسکویت اوریو جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
بیسکویت اوریو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 46 نفر مناسب میباشد .