29-06-2018، 10:48
شدیم مثل دو تا خط موازی نه به هم میرسیم نه از هم دور میشیم ..
|
بغض قلم ❥ .. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-06-2018، 10:48
شدیم مثل دو تا خط موازی نه به هم میرسیم نه از هم دور میشیم ..
29-06-2018، 10:52
+ میشه کِ کمتر بِشه ؟ :}
- چی ؟ +نبودنات(:
29-06-2018، 10:56
هر آدمی...تو زندگیش به بی معرفت داره
که اون بی معرفت از دوست داشتنی تریم آدمای روزگاره بی معرفت...به یادتم
29-06-2018، 12:00
آدم خوب قصه های من
دلتنگت شده ام ! حجمش را میخواهی ؟؟؟ خدا را تصور کن ...
29-06-2018، 12:07
از همان اول عده ای دیوار بودن
اشتباه من بود باید پشت میکردم تکیه کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست
خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست به شب نشینیِ خرچنگهای مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست رسیده ها چه غریب و نچیده میفتند به پای هرزه علف های باغ کالپرست رسیده ام به کمالی که جزانا الحق نیست
کمال دار را برای من کمال پرست #حبیب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: Güneş doğdu ama yasta خورشید طلوع كرد اما در یأس هست Mevsimi hep hasta فصلش همیشه بیماره Yoksun oralarda چون تو نیستی اون طرف ها Bi ses bin yol olur anla یک صدا هزاران راه میشه بفهم Kaybedilen aşka برای عشق از دست رفته Bahçeleri gonca باغچه هاش پر از غنچه شکوفه هاست Belki affeder bizi, onca hatıra gibi شاید هم ببخشه مارو...مئل اون همه خاطره Gel be gökyüzüm بیا دیگه آسمون من Kıyıya vurdu aşklarım عشق های من با امواج به ساحل اومدن Ya beni öldür ya anla یا منو بکش یا درکم کن Nefesim ol günahı boynuma نفس من شو گناهش گردن من باشه
دلم واست تنگ شده ..
کاشکی واست بیشتر از بقیه ارزش داشتم .. فک کردن فقط اونجاش خوبه ک هنذفری تو گوشِته یهو میبینی دو ساعته هیچی پلی نمیشه
29-06-2018، 14:59
درد یعنی:
کسی که دوسش دارین بشینه پیشتون از کسی که دوسش داره بگه
[ دلیله بد اخلاقیای بعضیا بیماری نیست،عصبی بودنم نیست،اونا فقط دلتنگن دلتنگ دلتنگ :) ]
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|