24-05-2018، 17:36
ب ماهی فکر میکردم ، ولی فراموش کردم ب اب هم فکر کنم ...
در نتیجه ماهی فکرم مُرد (:
|
بغض قلم ❥ .. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
24-05-2018، 17:36
ب ماهی فکر میکردم ، ولی فراموش کردم ب اب هم فکر کنم ...
24-05-2018، 17:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-05-2018، 17:41، توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱.)
شاید د♥ ل من عروسکی از چوب است
مثل قصـــــه ی پینوکیــو محبوب است اما چه دماغـــــــــــی داره این بیچاره از بس که نوشته: "حال من" هم خوب است … ! دیگر کمتر اشـــک می ریزم… دارم بُــــــــزرگ می شوم یا سنـــــــگ …. !!! خدا میداند… می گویند هر سن و سالی که داشته باشی اگر کسی نباشد ، که با یادش ، چشمانت ، از شادی یا غم پر اشک شود ، هرگز زندگی نکرده ای و من این روزها زندگی می کنم . . . بـه زخـم هـایم مـی نـگری ؟ درد نـدارد دیـگر روزی کـه رفـتی مـرگ تـمام دردهـایم را بـا خـودش بـرد مـرده ها درد نـمی کـشند …! از تـو خـواهشـی دارم بـرنـگرد دیـگر زنـده ام نـکن!…
24-05-2018، 17:49
بعضی از ماها عادت کردیم در مقابل مشکلات و بدبختی هامون سکوت میکنیم و اون لبخند احمقانه رو میشونیم رو لبامون
ولی امان از وقتی ک تنها میشیم ، میوفتیم ب جون خودمون .. خط ب خط شاید ب دنبال شکافی میگردیم تا فریاد هامونو بریزیم بیرونو خالی بشیم خالیه خالی ... حتی اگه رو دستمون باشه ، شایدم رو عرض گردن ... #دُر
24-05-2018، 18:24
دگر طاقتم طاق شده
حرف های پشت سرم زیاد شده دگر خسته ام از این بود و نبود ها از نگاه طعنه آمیز آدم ها دگر با دلم بازی مکن یا بمان یا هوایی ام مکن دگر با نگاهت اسیرم مکن بگذار بروم، پایبندم مکن…
24-05-2018، 18:24
وقتی که نیستی هوای هر دو سوے پنجره بارانیست....A❤
24-05-2018، 18:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-05-2018، 18:58، توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱.)
عشقتـــ رآ پنهآטּ میڪنـے ڪـہ مرכآنگیتـــ פֿـכشـہ כـار نَشـوכ !
اَפֿـمـ میڪنـے ڪــــہ مهربآنیَتـــ رآ پنهـــــآטּ ڪنے ! مَـرآ " شُمــآ " פֿـَطآبـــ میڪُنے ڪِـہ هَوآیے نشَومـ ! اَمـآ نمــیـכانـے ! نمـیــכانے ڪـــہ چقَـכر ایــטּ هـآ بـہ تـو مـے آینـכ ! و مـَـטּ כیــوانـہ تـَر میشوَمـــ ﻣﯿﮕﻦ ﺁﺩﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﻤﯿﺮﻩ ﮐﻞ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﺶ ﺍﺯ ﮐﻞ ﮐﺎﺭﺍﯼ ﺑﺪ ﺍﻭﻥ ﺁﺩﻡ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﻣﯿﺪﻩ ﺑﺮ ﻋﻠﯿﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺨﺺ !!!… ﺣﺎﻻ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ … ؟؟؟؟؟ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﯾﻦ ﺯﺑﻮﻥ ﻣﻦ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﻣﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﭼﻪ ﺣﺮﻓﺎﯾﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﻢ ﺳﻨﮕﯿﻨﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭ ﻧﮕﻔﺘﻢ !…؟ ﺍﯾﻦ ﮔﻠﻮﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﮐﻪ ﭼﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺑﻐﺾ ﮔﻠﻮﻡ ﺭﻭ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﮐﻪ ﺍﺷﮑﻢ ﺟﻠﻮ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﻧﺎﻣﺮﺩ ﺩﺭ ﻧﯿﺎﺩ !…. ؟ ﺍﯾﻦ ﭼﺸﻤﻬﺎ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﺎﻣﺮﺩﯼ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻧﺎﻣﺮﺩﺍ ﭼﻪ ﺷﺒﻬﺎﯾﯽ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺶ ﻧﯿﻮﻣﺪﻩ !…. ؟ ﺍﯾﻦ ﺩﻝ ﻻﻣﺼﺐ ﻣﯿﮕﻪ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺎﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺁﺩﻡ ﻣﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﺤﺒﺖ ﻧﺪﯾﺪﻩ !… ؟ ﺍﯾﻦ ﻣﻐﺰ ﻻﻣﺼﺐ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺸﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﺍ ﮔﺬﺷﺘﻪ !… ؟ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺘﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺟﻮﻭﻧﯿﺸﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺩﺍﻫﺎﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ !… ؟ ﺍﯾﻦ ﻻﻣﺼﺒﺎ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﻪ ﺩﺭﺩ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﺭﯾﻪ ﻫﺎﺵ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﮐﻪ ﮐﻢ ﻟﻄﻔﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﺷﻮ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻨﻪ !…؟ ﻓﻜﺮ ﻧﮑﻨﻢ !!!!… ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺸﻪ !!!… ؟؟!!!! ![]() ![]() ![]()
24-05-2018، 20:00
صِدآش میزنی این دَفعه بِع جای جآنم میگِع بلِع نمیخآی سَردیشو بع رویِع خودت بیآری میگی هیچی یاآدم رفت
24-05-2018، 20:33
و اما لیلی بی مجنونش دق میکنع......A❤
24-05-2018، 20:39
یکی توی قلب منه .. داره شبیه تو میشه ..
همیشه قشنگی عشق به دوریُ به سختیشه!
24-05-2018، 20:45
ما به تمنای باهم بودن عهد بسته ایم !
عهدی به تاریخ سپیدی موهایمان ! A❤
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|