20-05-2018، 13:15
خیلی سخته شاه باشی و بی بی دلت عاشق سرباز باشه ..
|
بغض قلم ❥ .. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-05-2018، 13:15
خیلی سخته شاه باشی و بی بی دلت عاشق سرباز باشه ..
20-05-2018، 13:20
وقتی قرار شد من بی قرار تو باشم, ناگهان تو تنها قراره زندگیم شدی
20-05-2018، 13:23
(20-05-2018، 13:15)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و همین طوره خیلی سخته سرباز باشی و دلت عاشق شاه بشه
20-05-2018، 13:31
دیرگاهیست در این تنهایی
رنگ خاموشی در طرح لب است بانگی از دور مرا میخواند لیک پاهایم در قیر شب است. رخنهای نیست در این تاریکی در و دیوار به هم پیوسته. سایهای لغزد اگر روی زمین نقش وهمی است ز بندی رسته. نفس آدمها سر به سر افسردست. روزگاریست در این گوشهی پژمرده هوا هر نشاطی مردست . دست جادویی شب در به روی من و غم میبندد. میکنم هرچه تلاش او به من میخندد. نقشهایی که کشیدم در روز شب ز راه آمد و با دود اندود. طرحهایی که فکندم در شب روز پیدا شد و با پنجه زدود . دیرگاهیست که چون من همه را رنگ خاموشی در طرح لب است . جنبشی نیست در این خاموشی دستها پاها در قیر شب است ♥♥سهراب سپهری♥♥
20-05-2018، 13:37
شده از درد ، بخندی که نبارد چشمت
من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم...........
20-05-2018، 13:39
از همان زمان که "نامه" های بلند بالا شد "پیامک"!
"پیامک" شد "استیکر"! از همان زمان که "چای کیسه ای" را به "چایی لاهیجان" دیر دم خودمان ترجیح دادیم! از وقتی "فست فود" جای ساعتها "قل قل قرمه سبزی" روی "اجاق گاز "مان را گرفت! از همان موقع که "همه فصل" همه "میوه" ای در اختیارمان بود و یک فصل "انتظار" نکشیدیم تا میوه ی "نوبرانه" مان برسد! از وقتی هر چیز را "سریع" خواستیم! از وقتی هرچیز را "آسان" به دست آوردیم! و اگر آسان بدست نیامدنی بود "رهایش" کردیم "صبر" و "انتظار" برایمان کسالت آور و بی معنی شد!
20-05-2018، 13:53
شده در اوج جوانی تا گلو پیر کسی باشیُ قسمت نشود؟
20-05-2018، 14:22
صدایم نکرد
نگفت نرو برگرد و من رفتم رفتم به سوی تنهایی انتظار انتظار شنیدن صدای او که بگوید دوستت دارم برگرد
20-05-2018، 15:07
من حتی وقتایی که حوصله ی خودمم ندارم، حوصله ی تو رو دارم♥
20-05-2018، 15:19
- بگم بسلامتیه؟؟!
بسلامتی چی؟؟ بسلامتی روزگار؟ که پیرم کرد...؟ سلامتی زندگی؟ که هیچ جوری باهام راه نیومد...؟ سلامتی دل بزرگم؟ که شکست و هزار تیکه شد...؟ سلامتی چشام؟ که یکیش اشکه یکیش خون...؟ سلامتی دستم؟ که نمک نداره...؟ سلامتی آدمای اطرافم؟ که هیچکدومشون دوسم ندارن؟ سلامتیه چی؟ 'بذاربگم سلامتیه قبرم که با همه بدبختیم بالاخره یه روزتمام وجودمو تو آغوش میکشه. . . . ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|