(12-05-2018، 20:12)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-05-2018، 19:09)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-05-2018، 18:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-05-2018، 17:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-05-2018، 16:55)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلانم خوب نیستن اتفاقا :|
ندیدی ام چیزیو از دست ندادی D:
چی کار کردی مگه ک انقد خسته ای :| ¿
غیب گفتن نداره ک ادمای تپل همیشه خستن :|
چرا خوبنا
موضوش چیه؟
من اخر تگ کردن یاد نگرفتم:/
موضوعش ؟
خلاصه داستان این بود ک ....
حال ندارم تایپ کنم :/
بیا تل تو ویس بهت بگم :|
یدونه @ میذاری نام کاربری و بدون فاصله میذاری سمت چپش :/
(12-05-2018، 17:28)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-05-2018، 21:36)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تاحالا تو عمرم انقدر خسته نبودم !
چش بسته غیب گفتی
چی کار کردی مگه ک انقد خسته ای :| ¿
غیب گفتن نداره ک ادمای تپل همیشه خستن :|
دنباله ی اضافه وزن گوگولی شدنم هست ک میشی تپل :/
حالا هر تپلی ک چاق نیس :|
اها (:
لعنتیا همتون رفتین نمایشگاه فقط من نرفتم ]:
انقد اراعه و اجرا و اینا داشتیم نشد برم ):
+ به نکته ی ضخیمی اشاره کردی (:
هردفعه ک میام بیشتر ناامید میشم ...
چقد درس میخونی آخه ننت چرا نیس الان اینجا تا ببینه چی تحویل جامعه داده دخترکم (;
شلوغ بودُ جمعیتی عاری از هرگونه نیت خرید کتاب و به قصدِ سیاحَت و خرید ساندویچُ ساندیس رو در اونجا مشاهده نمودم
فضا،بس غم انگیزست
زده ب سرم :|
بعضی وقتا یه کارایی میکنم خودمم تعجب میکنم :|
عاااخخخ ننم D:
خیلی وقته باهاش حرف نزدم ._.
ن بابا دوستای من ک گونی گونی کتاب خریدن :|
هیچی ام نخوردن :/
اره اصن صدای مبلُ این داستانا ..... :V
عاخخ ننت واقعا رحمت خدا بر او باد
سلام برسون رفتی پیشش
از دوستات خوشم اومد .__. چقدر خوبن اخه، کتاباشونو تموم کردن بگو بیان طاق بزنیم xD