12-05-2018، 19:42
(12-05-2018، 19:29)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-05-2018، 19:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درسته..
علی جان ..
تخته گاز گرفتی میری ..
واسا با هم بریم..
ببین... تو طرفدار سروش یا گپ هستی افکار خودته..
ولی ن من تنها .. بلکه همه 40 ملیون کاربر ایرانی تلگرام همه ب اتفاق رای ب تلگرام میدیم حتی با فیلتر شکن !
چرا ؟ یه چند تا مثال ساده بزنم برات..
وقتی سروش نصب میکنی همون اول اجازه دسترسی به فایلات رو میخواد.. تلگرامم میخواد ! ولی.. من ترجیح میدم عکس خوانواده و ناموسم رو اگ قرار باشه کسی ببینه و دسترسی داشته باشه پاول دروف دسترسی داشته باشه تا سپاه و اطلاعات ! ( این موضوع رو ک دسترسی ندارن رو نزن جفتمون بچه نیسیم ! :|| )
درسته حرف شما .. ما ن حرف سیاسی میزنیم.. ن مخالف نظام..ن ضد دین .. همون ممد و صغرا no pv .. ولی باید امنیت داشته باشی یا نه؟؟
بنده چند تا از رفیقام برنامه نویسن..
سروش رو زیر و رو کردن.. یه اسکی کامل و خیلیی ضعیف تر از تلگرام ! طوری ک شماره خود مدیر سروش پخش شده بود.. ب نظر شما این برنامه ها امنیت دارن ؟
از نظر فنی .. چرا 3 روزه سروش قطعه ؟ و چرا میگن 10 ملیون کاربر داره و این 10 ملیون نفهمیدن ینی 3 روزه قطعه؟ :V
با این ک همچین وام هایی از دولت میگیرن..
فقط کذب محض..
مردم خر نیسن .. میفهن تفاوت ها رو !
عقیده ها مختلفه..
شما و اون 5 ملیون این طرز فکر رو دارید..
امثال من و 40 ملیون کاربر ایرانی تلگرام یه فکر دیگه..!!
من خودم تلگرام استفاده میکنم و طرفدار هیچ جناحی نیستم! حرفم اینه که به سود مردم و دولته که برن تو داخلی'
اون منبعی ک من ازش تغذیه شدم خیلی حرفه ای و بالاست تو سطح برنامه نویسی و طراحی وب باتوجه به اینکه رشته من همینه! اگه خیلی پیگیر باشی میتونم راه ارتباطیشُ بدم بری پیشش قشنگ آدمُ ملتفت میکنه ((:
تو زمینه هاستینگ و گرافیکُ انواع برنامه نویسی ام فعالیت داره سایت رامند سرور ام مال اونه
اگه بحث اسکی ام باشه خود تله از واتس اپ اسکی رفده، سروش تشابُهی به اون صورت که بگی اسکی از تلگرامه درونش نمیشه دید به اون شکل! اگه تشابهی ام باشه برای اینه که مردمی که با تله آشنا هستن اینم دیگه از بَر باشن و براشون مشکلی نباشه از لحاظ رابطه کاربری!
اون ده میلیونی که میگی نفهمیدن قطعه یکین مث من که میدونن قضیه چیه ولی با توجه به اینکه ی سری دوستان هنوز تله هستن و سرور های سروش هنوز اونقدر قوی نشدن همون تلگرامُ استفاده میکنن فعلا با فندق شکن''
قعطی سروش بخاطر همون جمعیتیه که یهو بهش اضافه شد و سرور ها نکشیدنش!
برنامه نویسی اینجور برنامه ها خیلی سخت تر و پیچیده تر از این حرفاس ک بخوان هـکـش کنن از پروتکل های ریاضی استفاده میشه توشون!
مشکل تو الان همونیه که گفتم ایرانیا ایراد میگیرن! ( آدم وقتی از یکی بدش میاد موز خوردنشم شبیه خیار میده)! قضیه همینه که باید بدون طرفداری از چیز خاصی بری بقیه رو زیر زره بین خودت یا یه آدم واقعا آگاه قرار بدی.. تا بفهمی چجوریاس
گوگل ام چیز خوبیه برای سرچ درباره نحوه کار این برنامه ها و اینکه امنیتشون به چه شکله #سایت معتبر
همیشه انتقاد کردن آسون تره تا دفاع
نه دیگه نگاه کن ..
افرین , رشته خوبی داری !
اوکی .. ولی خب .. منم قطعا رو باد هوا نیس حرفام همونطور ک شما نیس ! میگی از نظر سخت افزار و مساعل امنیتی قویه سروش ؟ ok .. شما ایدی تل یا اینستات رو بده زیر چند تا پیج تگت میکنم یا چند تا کانال بهت میدم.. جفتمون ملتفت شیم !
درسته ..ولی تلگرام تغییرات خاص خودشو داده! ولی وقتی دقیق سروش رو میان از رو تل تمام اسکی میره با اون افتضاح بودن و حجاب گذاشتن رو سر استیکر دگ حرفی نمیمونه :| ..
10 ملیون رو نفهمیدی ؟ همین چند روز پیش مسعولین سروش جشن 10 ملیونی ضدن خودشونو گرفتن با اینک 3 روزه قطعه سروش !
ی سری دوستان ؟؟؟ منظورت 40 ملیون نفره دیگه؟؟ سروش در اصل 5 میلون کاربر داره .. 10 ملیون فقط برای تحریک اذهان عمومیه..
سرورهاشون میگین ضعیفه و یهو نتونسته بکشه و تحمل کنه..
پس اون واما ملیونی دولت کجا صرف شده ؟؟ :v یا تلگرام به قول شمابد چجوری 200 ملیون فعلا داره جواب میده ؟ و بعضا بیشتر !
و اینک .. سروش و باقی نرم افزارهای داخلی تا همین چند هفته دگ خوشحالن با به قول خودشون 10 ملیون نفرشون..
ولی وقتی 22 روز دگ بلاک چین بیاد دگ کار همه تمومه ..
ناک اوت ! :V
من ایرانیم ! و 100% با کشور خودم حال میکنم..
فقط ب قول خودت واقع بینم و بی طرف و سعی میکنم منطق جلوم باشه !