06-05-2018، 18:31
(06-05-2018، 18:29)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنوز درک نکردی bro؟
(06-05-2018، 18:28)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-05-2018، 18:24)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا حس کردم مثه اونایی؟؟شت :|
(06-05-2018، 18:23)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از شوخی بگذریم |:
(06-05-2018، 18:21)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بوی پیتزا رو ترجیح میدم عرفانی تره |:
میگن بهشت که بری بشکن بزنی حوریا پیتزا میارن واست |:
آخه میبینم حوریای این دنیارو دارن میبرن :/ بانو استایلز :/
بهشت و جهنمی وجود نداره |:
(06-05-2018، 18:24)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه |:
(06-05-2018، 18:22)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتفاقا توی واقعیت خیلی خیلی کم حرفم |:
بپرس
میخواستم همینو بپرسم خب پس سوالمو عوض میکنم :|
+
تو ازینایی که وقتی یکیو پیدا میکنن سریع براشون از زندگیشون و آرزو هاشونو اینا میگن ؟؟
یعنی ازینا که کم حرفن اما مثلن توو اجتماع با یکی آشنا شن توو ی ساعت زندگیشون مشخصه ؟؟
من به بهترین دوستمم از زندگیم چیزی نمیگم |:
البته حالا که نگاه میکنم زیادم کم حرف نیستم |:
بدم میاد شخصیت یکیو اشتباه بگم ...
لعنتی :|
پس پر حرفی :|
چرخ گ.ا رو حرف ای میچرخه :/ بعد بازم اشتباه حدس زدی؟ :|
ادمای مجازی دنیای واقعیشون فرق داره |: