29-04-2018، 12:38
نه تورو خدا اصلا از این به بعد من لام تا کام حرف نمیزنم
دینامیتم غورت دادم موشکم کوبیدم تو سرم
|
گفتگوی آزاد نسخه 320 |
||||||||||||||||||||||||||
29-04-2018، 12:38
نه تورو خدا اصلا از این به بعد من لام تا کام حرف نمیزنم
29-04-2018، 12:39
(29-04-2018، 12:36)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از همونایی ک سوریه با لوله آب میزنع؟ :|
29-04-2018، 12:40
نمیبینی چجوری موندم تو تنهایی نمیدونی دلم میگیره یه وقتایی
یه وقتایی این دلم بدجوری میگیره همون وقتا که معلوم نیست تو کجایی نمیتونی انکار کنی خوب بودنمو باشه قبوله اصلا گوش بده به حرفم با توئمو برو تو گشت بدهکار نیست هیچوقت به حرفام باشی نباشی دیگه فرقی نداره همون آدم تنهام دیوونه من که عاشق شدم عاشق شدم دوباره این بغض من کاری کرد شب و روز بارون بباره دیوونه من که باعث شدم عشق بره از این خونه اینجا فقط یه سلوله که یه دیوونه توش زندونه دیوونه من که عاشق شدم عاشق شدم دوباره این بغض من کاری کرد شب و روز بارون بباره دیوونه من که باعث شدم عشق بره از این خونه اینجا فقط یه سلوله که یه دیوونه توش زندونه دستم واست یه ذره نمک نداشت ب معرفت شدی مث بچه رفتی بی من چقدر تو این عشق کوتاه فقط شدی واسه من یه سد دیوونه من که عاشق شدم عاشق شدم دوباره این بغض من کاری کرد شب و روز بارون بباره دیوونه من که باعث شدم عشق بره از این خونه اینجا فقط یه سلوله که یه دیوونه توش زندونه دیوونه من که عاشق شدم عاشق شدم دوباره این بغض من کاری کرد شب و روز بارون بباره دیوونه من که باعث شدم عشق بره از این خونه اینجا فقط یه سلوله که یه دیوونه توش زندون دیوونه من که عاشق شدم عاشق شدم دوباره این بغض من کاری کرد شب و روز بارون بباره دیوونه من که باعث شدم عشق بره از این خونه اینجا فقط یه سلوله که یه دیوونه توش زندونه دستم واست یه ذره نمک نداشت ب معرفت شدی مث بچه رفتی بی من چقدر تو این عشق کوتاه فقط شدی واسه من یه سد دیوونه من که عاشق شدم عاشق شدم دوباره این بغض من کاری کرد شب و روز بارون بباره دیوونه من که باعث شدم عشق بره از این خونه اینجا فقط یه سلوله که یه دیوونه توش زندونه
29-04-2018، 12:41
ماهان به حرف منکه کسیو بن نمیکنن خخخخ
29-04-2018، 12:42
عاقا اینجا گفتگوآزاده :|
لطفا جای دیگه ای برید متن بزارید :|
اتفاقا خودتو رویا پارتی دارین میزنین میترکونینم
(29-04-2018، 12:37)ღ ღ ẐÅℋℜÅ ღ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متوجه نمیشی نه ؟ گوگل نمیتونه عامیانه برات ترجمه کنه خوشتیپ .
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-04-2018، 12:47، توسط SSHHAADDII.)
(29-04-2018، 12:37)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ن ن نن ن ن ن ن ن ايش من فقط شكيرا و ماكان بند رو دوس دارم و تا اخر عمرم فقط همونارو گوووش مي دم وييييي چه سكوتي شد
29-04-2018، 12:47
(29-04-2018، 12:42)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماپارتیمون کجا بود داداش گلم: )
29-04-2018، 12:48
خب سلام...دوباره البته...جمعتون جمعه..به به
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|