امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸

هیشکی جان خودم از بیتش خوشم میاد یه سری کلمه فقط جابه جه شدن و یه بیت شدن باحاله
دلبر جانان من برد دل و جان من
برد دل و جان من دلبر جانان من

هیشکی جان خودم از بیتش خوشم میاد یه سری کلمه فقط جابه جه شدن و یه بیت شدن باحاله
 سپاس شده توسط sama00 ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
نمیشه که آدم یه جمله ای بزاره جلوی چشم دیگران بدون داشتن مخاطب...
فقط محض دوست داشتن؟؟؟!!!!!نمیشه.....نوچ.....نمیشه Shy
وقتی دلتنگم بشقاب ها را نمی شکنم
شیشه ها را نمی شکنم
غــرورم را نمی شکنم
دلت را نمی شکنم
در این دلتنگی ها زورم به تنها چیزی که میرسد ،
این بغض لعنتی است …
(11-03-2018، 15:25)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگین چه قدر فوضوله هااااااا....
خب، مخاطب «دلبر جانان من» کیه؟
حقیقت رو میخواماااا

سلام بررسی میشه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ 132
(11-03-2018، 15:32)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2018، 15:25)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت رو میخواماااا

سلام بررسی میشه.

علیک....
اولا دارن خودشون جواب میدن نیازی به جنابعالی نیست....(آدم زنده وکیل وصی نمیخواد)
دوما شما قبلا یه سوال دیگه رو داشتین بررسی میکردین....فعلا به همون برسین.... :-/
شیشه ها را نمی شکنم
غــرورم را نمی شکنم
دلت را نمی شکنم
این بغض لعنتی است …
(11-03-2018، 15:34)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2018، 15:32)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت رو میخواماااا

سلام بررسی میشه.

علیک....
اولا دارن خودشون جواب میدن نیازی به جنابعالی نیست....(آدم زنده وکیل وصی نمیخواد)
دوما شما قبلا یه سوال دیگه رو داشتین بررسی میکردین....فعلا به همون برسین.... Undecided

باتشکر.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ 132
قشنگع=)
بچه ها اهنگ جدید حامد همایون دلواپسی رو بگوشین خیلی قشنگه^^
 سپاس شده توسط sama00
(11-03-2018، 15:39)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2018، 15:34)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت رو میخواماااا

سلام بررسی میشه.

علیک....
دوما شما قبلا یه سوال دیگه رو داشتین بررسی میکردین....فعلا به همون برسین.... Undecided

باتشکر.

171717
شیشه ها را نمی شکنم
غــرورم را نمی شکنم
دلت را نمی شکنم
این بغض لعنتی است …
سما خودتو اذیت نکن واسه چیزای بی ارزش:/
http://dl.akskhor.ir/uploads1/img-20180311-154432-718.jpg

فقط اونایی که آیکیو بالای 85 دارن جواب بدن .. چطور همچین چیزی ممکنه ؟
(زیر نویس ۱۹ اسفند ۹۶ شبکه خبر)‌
گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ 132
سماجونم من سینگلی رو به راحتی ول نمیکنم جان خودم خیلی خوبه فکر اروم ازاد ....عالیه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان