امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 316

(19-01-2018، 23:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاهی باید به حرف هایی که قصد بیانش را دارد فکر کند که اینگونه ادم ها حرف کمتری باهم خواهند داشت

(19-01-2018، 23:09)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:02)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی جالبی نبود Dodgy

جالب نبود چون شوخی نبود
ادم باید خیلی از دنیا عقب باشه تا اینارو بگه این همه کارگردانا وبازیگرای بزرگ از دکترای فیزیک هسته ای به اینجا نرسیدن

اخه خداوکیلی هنر و فیلم و تعاتر و عروسک دوزی به چه کار این مملکت میاد؟ همشون جرو درجه ی سوم یا چهارم اهمیتن دیگه
ادم نباید سطحی بین باشه واسه اشوب یا سازندگی یک کشور باید رو فرهنگ اون کشور کار کرد تلوزیون وهنر اولین راه ها برای فرهنگ سازیه

مگه چن نفر تو کل کشور سراغ فیلم و تاتر و اینا میرن که بخواد فرهنگ سازی هم بکنه؟ الان این همه سال تاتر و هنر و سینما بوده مگه چه تاثیری بر فرهنگ مردم داشته ؟ اصلا آیا به نظرت با اینهمه تهاجم مختلف آیا چیزی از فرهنگ باقی مونده که بخوان بسازنش؟ فرهنگ مردم ایران فقط باقی مونده از اجدادمون در دوره ی زرتشت بوده که اون هم با جنگ های گذشته و تغییر دین بطور کامل نابود شده

(19-01-2018، 23:18)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:14)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:06)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم تو با این کوته فکریت چطوری شاهین گوش میدی :|
واقعا ک :/
شاهین زن داره :|
تو مصاحبشم گفته :/

حالا میخوای اسمشو کوته فکری یا هرچیزی بزار .. در هر حال واقعیته ..در ضمن من شاهین گوش نمیدم من درکش میکنم...
شاهین هیچ وقت زنا و دخترا رو پست و کوچیک ندیده :|
و اتفاقا موافق با اگاهی و سواد همگانیه :/
تن شاهینو تو گور لرزوندی با این حرفت :||

اونقدری پست دونستتشون که تن به ازدواج باهاشون نداده ... در ضمن سواد و اگاهی با درس خوندن فرق داره ممکنه یه نفر تحصیلات زیادی نداشته باشه ولی باسواد باشه و یه نفر خیلی درس خونده باشه ولی با سواد نباشه
شاهین زن داره :|
تو مصاحبشم گفته جاهل :/
جفتش علم و دانشه ! هیچ فرقی ندارن !
فقط تو این درس خوندن مدرک میگیری کار میکنی اون یکی بیکار میمونی !

(19-01-2018، 23:14)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:06)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم تو با این کوته فکریت چطوری شاهین گوش میدی :|
واقعا ک :/

حالا میخوای اسمشو کوته فکری یا هرچیزی بزار .. در هر حال واقعیته ..در ضمن من شاهین گوش نمیدم من درکش میکنم...
شاهین هیچ وقت زنا و دخترا رو پست و کوچیک ندیده :|
و اتفاقا موافق با اگاهی و سواد همگانیه :/
تن شاهینو تو گور لرزوندی با این حرفت :||

اونقدری پست دونستتشون که تن به ازدواج باهاشون نداده ... در ضمن سواد و اگاهی با درس خوندن فرق داره ممکنه یه نفر تحصیلات زیادی نداشته باشه ولی باسواد باشه و یه نفر خیلی درس خونده باشه ولی با سواد نباشه

(19-01-2018، 23:12)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:09)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم باید خیلی از دنیا عقب باشه تا اینارو بگه این همه کارگردانا وبازیگرای بزرگ از دکترای فیزیک هسته ای به اینجا نرسیدن

اخه خداوکیلی هنر و فیلم و تعاتر و عروسک دوزی به چه کار این مملکت میاد؟ همشون جرو درجه ی سوم یا چهارم اهمیتن دیگه
ببین دیگه این حرفو نزن بهت میخندن (:
بچه های تاتر خیلی باسوادن چون مطالعه بالایی دارن همشون و خیلی فرهیختن !
حرفمم ازرو تاصب نیس ! واقعا دیدم !

اصن باسواد باشن فرهیخته باشن فیلسوف باشن یا هرچی .. چه فایده ای واسه مردم دارن به جز دلقک بازی؟
فرهنگ سازی ...
فرهنگ سازی !

چقدرم که فرهنگ میسازید واقعا ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 316 58
آگهی
(19-01-2018، 23:20)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاهی باید به حرف هایی که قصد بیانش را دارد فکر کند که اینگونه ادم ها حرف کمتری باهم خواهند داشت

(19-01-2018، 23:02)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالب نبود چون شوخی نبود

ادم نباید سطحی بین باشه واسه اشوب یا سازندگی یک کشور باید رو فرهنگ اون کشور کار کرد تلوزیون وهنر اولین راه ها برای فرهنگ سازیه

مگه چن نفر تو کل کشور سراغ فیلم و تاتر و اینا میرن که بخواد فرهنگ سازی هم بکنه؟ الان این همه سال تاتر و هنر و سینما بوده مگه چه تاثیری بر فرهنگ مردم داشته ؟ اصلا آیا به نظرت با اینهمه تهاجم مختلف آیا چیزی از فرهنگ باقی مونده که بخوان بسازنش؟ فرهنگ مردم ایران فقط باقی مونده از اجدادمون در دوره ی زرتشت بوده که اون هم با جنگ های گذشته و تغییر دین بطور کامل نابود شده
کلت بو خاک اره میده ! یعنی ما نمیتونیم واسه ایندهامون فرهنگ بذاریم ؟
چون اون از بین رفته دیگه هیچی ارزش نداره ؟
جالبه D:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Đęąđ.ğïřł ، _Lσѕт_
(19-01-2018، 23:20)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالب نبود چون شوخی نبود

شاید همه تاتر نبینن ولی از فقیر ترین تا ثروتمندتری تلویوزیون نگاه میکنن یاته عروسک خرس به اسم شاسخین بعد اون فیلم تو بازار پر بود از خرس سفید پشمالو این شاید بچگانه به نظر بیاد ولی اینکه مردم اسم بچه هاشونو از فیلم ها انتخاب میکنن اصلا بچگانه نیس حالا بماند مسائل سیاسی و این حرفا که اصلا جای خوبی برای گفتنش نیس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sefidak.com/pic-model/photos-actors/famous-stars/شاهین-نجفی-رها-اعتمادی-همجنسگرا

فکر نکنم شایعه باشه...

من فیلمی رو دیدم رها اعتراف کرد‌...

حتی من فیلمی رو دیدم طرف تو بفرمایید شام شرکت کرده بود بعد تیام میرفت پسرِ اون شرکت کننده رو اذیت میکرد اونم تو فضای مجازی اومد پخش کرد کارای تیام رو!
(19-01-2018، 23:33)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.sefidak.com/pic-model/photos-actors/famous-stars/شاهین-نجفی-رها-اعتمادی-همجنسگرا

فکر نکنم شایعه باشه...

حتی من فیلمی رو دیدم طرف تو بفرمایید شام شرکت کرده بود بعد تیام میرفت پسرِ اون شرکت کننده رو اذیت میکرد اونم تو فضای مجازی اومد پخش کرد کارای تیام رو!

گیلان خوش میگذره ؟ هواش چه طوره؟
الان بحث یه چیز دیگه بود چه ربطی ب برنامه بفرمایید شام و پشت صحنش داره ؟
+
من برم نهنگ ابی نصب کنم دیگه نمیتونم تحمل کنم D:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، _Lσѕт_
(19-01-2018، 23:37)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
من کاری به بحث شما ندارم!
دقتتون پایین اومده! اعتماد به نفستون بالا!

سوال پرسیدم!

+هرجور راحتین!

(19-01-2018، 23:36)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:33)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نکنم شایعه باشه...

آره!

خوبه بد نیس!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
بیخیال بابا طرف رفت ول کنین نمیشه هرچیزیو بزور تفهیم ادما کرد
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(19-01-2018، 23:39)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2018، 23:37)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
من کاری به بحث شما ندارم!
دقتتون پایین اومده! اعتماد به نفستون بالا!

سوال پرسیدم!

+هرجور راحتین!

(19-01-2018، 23:36)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نکنم شایعه باشه...

آره!

خوبه بد نیس!
فک کردم داری از این دفاع میکنی -.-
نصف شبی چه توقعی از حافظه من داری ؟ D :
جنبش سوالی نبود واسه همون اشتباه فک کردم !
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
بیخیال بابا طرف رفت ول کنین نمیشه هرچیزیو بزور تفهیم ادما کرد .

اقایون خانوما شب خوش
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان