(19-01-2018، 23:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گاهی باید به حرف هایی که قصد بیانش را دارد فکر کند که اینگونه ادم ها حرف کمتری باهم خواهند داشت
(19-01-2018، 23:09)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادم نباید سطحی بین باشه واسه اشوب یا سازندگی یک کشور باید رو فرهنگ اون کشور کار کرد تلوزیون وهنر اولین راه ها برای فرهنگ سازیه
(19-01-2018، 23:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:02)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادم باید خیلی از دنیا عقب باشه تا اینارو بگه این همه کارگردانا وبازیگرای بزرگ از دکترای فیزیک هسته ای به اینجا نرسیدن
(19-01-2018، 23:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شوخی جالبی نبود
جالب نبود چون شوخی نبود
اخه خداوکیلی هنر و فیلم و تعاتر و عروسک دوزی به چه کار این مملکت میاد؟ همشون جرو درجه ی سوم یا چهارم اهمیتن دیگه
مگه چن نفر تو کل کشور سراغ فیلم و تاتر و اینا میرن که بخواد فرهنگ سازی هم بکنه؟ الان این همه سال تاتر و هنر و سینما بوده مگه چه تاثیری بر فرهنگ مردم داشته ؟ اصلا آیا به نظرت با اینهمه تهاجم مختلف آیا چیزی از فرهنگ باقی مونده که بخوان بسازنش؟ فرهنگ مردم ایران فقط باقی مونده از اجدادمون در دوره ی زرتشت بوده که اون هم با جنگ های گذشته و تغییر دین بطور کامل نابود شده
(19-01-2018، 23:18)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:14)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین زن داره :|
(19-01-2018، 23:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:06)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین هیچ وقت زنا و دخترا رو پست و کوچیک ندیده :|
(19-01-2018، 23:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین زن داره :|
من نمیدونم تو با این کوته فکریت چطوری شاهین گوش میدی :|
واقعا ک :/
تو مصاحبشم گفته :/
حالا میخوای اسمشو کوته فکری یا هرچیزی بزار .. در هر حال واقعیته ..در ضمن من شاهین گوش نمیدم من درکش میکنم...
و اتفاقا موافق با اگاهی و سواد همگانیه :/
تن شاهینو تو گور لرزوندی با این حرفت :||
اونقدری پست دونستتشون که تن به ازدواج باهاشون نداده ... در ضمن سواد و اگاهی با درس خوندن فرق داره ممکنه یه نفر تحصیلات زیادی نداشته باشه ولی باسواد باشه و یه نفر خیلی درس خونده باشه ولی با سواد نباشه
تو مصاحبشم گفته جاهل :/
جفتش علم و دانشه ! هیچ فرقی ندارن !
فقط تو این درس خوندن مدرک میگیری کار میکنی اون یکی بیکار میمونی !
(19-01-2018، 23:14)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرهنگ سازی ...
(19-01-2018، 23:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:06)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین هیچ وقت زنا و دخترا رو پست و کوچیک ندیده :|
(19-01-2018، 23:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من نمیدونم تو با این کوته فکریت چطوری شاهین گوش میدی :|
واقعا ک :/
حالا میخوای اسمشو کوته فکری یا هرچیزی بزار .. در هر حال واقعیته ..در ضمن من شاهین گوش نمیدم من درکش میکنم...
و اتفاقا موافق با اگاهی و سواد همگانیه :/
تن شاهینو تو گور لرزوندی با این حرفت :||
اونقدری پست دونستتشون که تن به ازدواج باهاشون نداده ... در ضمن سواد و اگاهی با درس خوندن فرق داره ممکنه یه نفر تحصیلات زیادی نداشته باشه ولی باسواد باشه و یه نفر خیلی درس خونده باشه ولی با سواد نباشه
(19-01-2018، 23:12)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:09)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین دیگه این حرفو نزن بهت میخندن (:
(19-01-2018، 23:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادم باید خیلی از دنیا عقب باشه تا اینارو بگه این همه کارگردانا وبازیگرای بزرگ از دکترای فیزیک هسته ای به اینجا نرسیدن
اخه خداوکیلی هنر و فیلم و تعاتر و عروسک دوزی به چه کار این مملکت میاد؟ همشون جرو درجه ی سوم یا چهارم اهمیتن دیگه
بچه های تاتر خیلی باسوادن چون مطالعه بالایی دارن همشون و خیلی فرهیختن !
حرفمم ازرو تاصب نیس ! واقعا دیدم !
اصن باسواد باشن فرهیخته باشن فیلسوف باشن یا هرچی .. چه فایده ای واسه مردم دارن به جز دلقک بازی؟
فرهنگ سازی !
چقدرم که فرهنگ میسازید واقعا ...