من اگه بحث نکردم چون اونقد وقتم برام ارزش داره و کارای مهمتری دارم که با آدمی مثل شما که از همون پیام اول سطح شعور و ادبتون کاملا مشخص بود وقتمو هدر ندم و به موضوعات چرت و پرتی مثل گفتن چن تا اراجیف ی خواننده زن اهمیتی ندم
کسی ک شما میگی من بعنوان خدای رقصنده قبولش دارم خودش و همه جد و آبادش یکی دیگرو می پسرته ببین تو چقد حقیری که به اون میگی خدا ..
من اصن علاقه ی به اینطوری حرف زدن ندارم ولی تو لحن شما چیزی جز بی احترامی به دین و اعتقادات بقیه نمی بینم
میگین اونا اعتقاد دارن به یک عشق اونم حقیقی؟
نکنه شما در عهد دقیانوس زندگی میکنی؟
اونا اعتقاد دارن به عشق واحد ک هر روز با ی آدم جدیدن ...؟ که هر وخ جوگیر شن ازدواج میکنن و دو ماه بعد جدا میشن ؟ بگو چن تا مثال میخوای تا برات بیارم ؟
این حرفت دیگه واقعا ته خنده بود
چن تا بچه درسال توی این کشورای اروپایی قبل ازدواج ب دنیا میان ولی پدر و مادر معلومی ندارن؟ آمارش چن تاس؟
دولتای اروپا و آمریکا موندن چطوری جلوی اونهنه بیماری مقاربتی مث HIV و سیفلیس و هپاتیت و Hsv و هزارتا مریضی جدیدو بگیرن ...
الان حتما میخوای بگی تو ایرانم هست ... آره هست ولی خیلیییی کمتره اینو من نمیگم آمار جهانی میگ ه اینا زاده ی اون بی قیدی هاییه که شما سنگشو به سینت میزنی
و شمایی ک به قول خودت مقالات زبا اصلی خوندی مطمئنا 99% کسایی ک مشروب میخورن به بیماری لاعلاج مبتلا نیستن و توصیه ابوعلی سینا رو نشنیدن و هدفشون چیز دیگست ک نیاز به این همه توجیه نداره D:
راجب تحریف دین مسیحیت مسلمه ... چون اسناد و عکسها و مدارکی هنوز ک هنوزه وجود داره که دیده میشه در موارد نه جزئی بلکه بسیار بزرگ تحریف انجام شده و همین الان با یک سرچ کوچیک میتونید نمونه های کتاب های مختلف رو از افراد نختلف ببینی ^-^ ولی نمونه های قرآن های قدیمی در سراسر جهان نه تنها ایران بدون کوچکترین تغییری حتی در تربیت سوره ها نشون میده قرآن هیچ تهییری نکرده یه نمونش هم توی موزه ی اسلام در ترکیه هست ک پیشنهاد میکنم اگه نرفتید برید. این ثبات وعده ی همون خداییه ک همه آدمای جهان اونو میپرستن و قرار بود با فرستادن آخرین پیامبرش حجت رو تمام کنه طبق وعده هایی ک عیسی و موسی هماز آمدن موعود دادند اما روسای خودخواه دین همونطور که الان تو احکام دست می برند اونموقه هم ..
و من بعنوان یک زن یک دختر احکام دینمو به نفع خودم میدونم چون ترجیح میدم با مردی باشم ک نسبت به من تعهد داشته باشه و رابطه ی من رسمی باشه تا اینکه هر روز با یه مرد باشم و هزار تا شکست روحی و عاطفی بخورم و آخر همسرم آخرین عشقم باشه و همش اونو با دوس پسرای قبلیم مقایسه کنم
من با اینکه تو عقاید منو قبول نداری کاری ندارم اصن برام مهم نیس آدمایی مثه تو چی میگن چون شک ندارم حتی این سوره ای ک به مردها اجازه ی ازدواج مجدد داده رو ی بار هم نخوندی و حرفت فقط رو باده چون اگر میخوندی یه خط پایین ترش میدیدی ک دقیقا نفی این جمله اومده و گفته هیچکس نمیتونه از عهده ی اینکار بر بیاد مگه اینکه معصوم باشه تازه تمام این بدون اجاز همسر اول مجاز نیست
من دینم رو اصن دین مردانه ای نمی بینم چون احکام قشنگش برای زن رو زیاد دیدم
درمورد صیغه هم ک حرف زیاد و وقت من کمه ولی خوشم میاد هر آدم مخالفی ک چارتا چیز از اسلام شنیده راجبش حرف میزنه
حالا شمام اگه وقت داشتی یکی ازاین سایتارو علاوه بر اون چتای خارجی و مقالات زبان اصلی ک مطالعه فرمودید و گویا تاثیر بسیاری هم در جو زدگی شما داشته مطالعه بفرمایید:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صیغه
و اینکه خیلی از بزرگان جهان مثل گوته ، انیشتین ، لئو تولستوی ، ویلدورانت ، ناپلئون بناپارت ، گاندی ، ویلدورانت ، ژان ژاک و... که حتما اسمشونو شنیدی به حقانیت و درستی کتاب قرآن شهادت دادند .ولی نظرات شما به نوبه خودش خنده دار و جالبه در مقابل حرفای این دانشمندا به هرحال ...
من نه برای صحبتای شما ارزشی قائلم نه موضوعت ... حرفاییم ک زدم صرفا برای دفاع از اعتقاداتم بود و اینکه به آدمایی ک ادعای فرهنگ و سواد دارن بفهمونم اولین شرط مباحثه احترام ب عقایده ...
من دیگه این موضوع رو پیگیری نمیکنم چون مشغول درس خوندنم و وقت ندارم شما هرطور دلتون خواست جواب بدین و خدا جای حق نشسته و خودش از ادیانش محافظت میکنه (: