04-10-2017، 13:56
والا این مسخره بازیا چیه رگ زدن
بدم میییییییییییییاد ااااااه اهههه
|
گفتگوے آزاد نسخه 314 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-10-2017، 13:56
والا این مسخره بازیا چیه رگ زدن
04-10-2017، 14:48
شایانا خانوم...
هیچ بنی بشری، اون قدر لیاقت نداره که بخوای به خاطرش رگ بزنی... مگر چن نفر خاص مثل پدر و مادرت یا کسی که عشق واقعیش رو بهت اثبات کرده و تو هم عاشقشی... گناه رگ زدن به کنار....احتمال مرگ هم به کنار.... اما زجری که پدر و مادرت میکشن چی؟؟؟باید خیلی بی عاطفه باشی که نسبت به نگرانی هاشون در مورد خودت که به صلاحت هم هست، بی تفاوت باشی... به قول معروف: گشنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره
04-10-2017، 15:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-10-2017، 17:52، توسط Son of anarchy.)
باز کی داره رگ میزنه؟ عید قربون تموم شده
:|
04-10-2017، 15:55
رگ؟؟:/
بابا نکن گناهه فری خیلیم گناهه ها تهش میمیری میوفتی گوشه قبرستون ب کسی چیزی نمیشه ک اون دنیاتو خراب نکن:/ هیچی با ارزش تر از جونت نیس ک
04-10-2017، 15:58
به نظر من کسایی که رگ می زنن بی عرضن
04-10-2017، 19:41
نـامـوسن خز شده دیگه =/
یه کار جدید بکنید.
04-10-2017، 21:02
در زُلف چون کَمَندنش، ای دل مَپیچ کانجا
سرها بُریده بینی، بی جُرم و بی جنایت....
04-10-2017، 21:14
بارون بارونهههه زمینا تررر میشهههه
تا تو نگاه میکنی، کارِ من آه کردن است
ای به فِدای چَشم تو، این چه نگاه کردن است... + امشب بدجور فاز خوانندگیِ سنتی گرفتم...صدام هم بد نیست. جاتون خالی... اصلا این شایانا امشب خرابمون کرد...این چه عکسی اخه گذاشتی تو آواتارت.. اصلا کل اسطوره ها و تاریخ قربانی و خون و گوشت و شراب و پسر خدا و نخست زده و معاد جسمانی و این ها اومد جلو چشمم... من عَشَق و عفّ ثمّ کَتَم فمات، مات شهیدا هرکه عاشق شود و آنگاه عشق پنهان دارد و بر عشق بمیرد شهید باشد. یک نیم رخت الست منکم ببعید یک نیم دگر إن عذابی لشدید بر گرد رخت نبشته یُحی و یُمیت من مات من العشق فقد مات شهید
تیک آبی اینستاگرام در پیج شخصی من :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/222_02a12.png چه جالب :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/33_e62d7.png @αρнσтιc من دولت تعیین میکنم .. :| تو رمزت رو تغییز بده:| بش میگن کرم ریختن های HTML خخخ D:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|