ولی به هر حال بی خیال :/
حق با شماست موی بلند و طلایی و لخت نانازه
منم که موهام کوتاه و مشکی و فره اصلن ناناز نیستم(علاقه ایم به ناناز بودن ندارم )
+"ناناز" چیست؟!
(06-09-2017، 11:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2017، 11:04)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2017، 11:02)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2017، 10:54)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2017، 10:51)PhilosophiasScientiae نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این دختره هنوز داره پاسخ می ده و عذر خواهی می کنه
تازه وارده نمیتونم اخطار بدم ...
دعوا نمیکنن ک دارن راجب مو حرف میزنن :|
اصا میدونی بحث در باره چیه پریدی وسط؟
ن :|
ولی تا جایی ک خوندم راجب مو بوده :|
شاید خیلی مثبت ب قضیه نگا کردم ._.
ببخشید .-.
تو تایپک عکس از خود و اتاق شخصی خود، یه تازه وارد اومدش گفت من قوانین و نمی دونم خوش حال می شم توضیح مختصری بدید
بعد من براش لینک قوانین انجمن و فرستادم، بعد همون جا یکی دیگه من و رپلی کرد گفت چرا این قدر خودتو دست بالا می گیری و ...؟!
همینی که موهاش بلند و طلایی و نانازه
+کلن می خوان به من گیر بدن!