امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهایی که خودمون درست کردیم

#11
غذاهایی که خودمون درست کردیم 2
 
اسنک قارچ و پنیر
 
قارچ 12 عدد  .  نان تست 6 عدد  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  سس مایونز 3 قاشق غذاخوری  .  پیاز 1 عدد
پنیر موزارلای رنده شده 6 قاشق غذاخوری  .  گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقداری
 
طرز تهیه : پیاز خرد شده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید تا اب قارچ کشیده شود.
 
سس مایونز و برگ گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید ، روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس قارچ های تفت خورده را اضافه کنید ، باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان ها روی مواد را بپوشانید سپس هر ساندویچ را از وسط به دو قسمت برش بزنید ( به صورت اریب برش بزنید تا ساندویچ مثلثی شود ، با نصف کردن هر ساندویچ 6 ساندویچ خواهید داشت ).
 
داخل ماهیتابه کره و کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، ساندویچ ها را داخل ماهیتابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
 
نکته ها : بهترین روش برای آماده سازی این اسنک ها استفاده از ساندویچ ساز است ، میتوانید از مواد دیگری مانند کالباس خرد شده ، فلفل دلمه ای و … در تهیه این اسنک استفاده کنید ، به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا هم میتوانید استفاده کنید.
 
پاسخ
 سپاس شده توسط AعطریناA ، Cigarettes.at.daybreak ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، # αпGεʟ ، Faust ، yas.. ، Son of anarchy ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
#12
خوب خوب خوب ((= !

بیسکوییت شکُلاتی ..

طرز تهیه ش ُ کُپی کردم :|

آرد 400 گرم . کره 220 گرم . پودر قند 175 گرم . عصاره بادام تلخ یا وانیل مقداری
جوش شیرین یا بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . تخم مرغ 1 عدد . نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه : پودر قند و کره نرم شده را با همزن انقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ و عصاره بادام یا وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد یکدست شوند ( تخم مرغ و کره باید هم دمای محیط باشند ).

آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس کم کم به مواد قبلی اضافه نمایید و ارام مخلوط کنید ، پس از اینکه مواد مخلوط شدند با دست کمی خمیر را ماساژ دهید تا یکدست شود ( دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد ).

خمیر اماده را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی سطح کار کاغذ روغنی قرار دهید و روی ان کمی آرد بپاشید و خمیر را به قطر 1-2 سانتیمتر پهن کنید.
خمیر را پس از اینکه پهن کردید با قالب های شیرینی قالب بزنید ( میتوانید از انوع قالب ها استفاده کنید یا حتی با لیوان بصورت گرد قالب بزنید ) ، پس از قالب زدن بیسکوییت ها را به کمک چاقو از کاغذ جدا کنید.

درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بیسکوییت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 10 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.

پس از پخت بیسکوییت ها بسیار ترد و شکننده هستند ، باید اجازه دهید بیسکوییت ها به مدت 3 – 5 ساعت در سینی بمانند تا خنک شوند سپس به ظرف اصلی انتقال دهید ، این بیسکوییت ها برای مدت چند ماه هم به راحتی قابل مصرف میباشند.

نکته ها : کره و تخم مرغ را حدود 1-2 ساعت قبل از آماده سازی شیرینی بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسند ، بدلیل وجود کره در این بیسکوییت باید در تمام مراحل کار از کاغذ روغنی استفاده کنید.

بدلیل تفاوت دمای هر فر پیشنهاد میشود در زمان پخت بیسکوییت جلوی در فر بنشینید و بیسکوییت ها را زیر نظر بگیرید ، دقت کنید که زیر بیسکوییت ها قهوه ای نشود.


+ وقتی میخواید خمیر ُ درست کُنید وسطاشم یه قآشق چآی خوری هم پودر شکلات بریزید .. وقتی خمیر آماده شد .. بریزینش تو پلاستیک فریزر بریزید ُ بعد بزاریدش توی یخچال .. بعد از 1 ساعت یا نیم ساعت که خمیر سفت شد درش بیارید ُ به طرح های مختلف در بیارید ..
بعد هم بزارید توی فر .__.


این قبل از فر :||||||

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/811825000-22353.jpg

بعد از فر ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/811820351-27946.jpg

خیلیم خوشمزه شد :||||
پاسخ
 سپاس شده توسط AعطریناA ، Cigarettes.at.daybreak ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، sara006 ، yas.. ، Son of anarchy ، sama00 ، ຖēŞค๑໓
#13
فک کنم این موضــوع با این هدف گذاشته شده که همه غذاهایی که [خودشون] تو ماه رمضون  درست کردن و با هر موادی که [خودشون] پُختن رو به همراه عکسش قرار بدن !

نه اینکه عکسو و مواد اولیه و طرز پُــختو خیلیا از سایتای دیگه کپی کنن درحالیکه حتی یه بارم اون غذا رو تو ماه رمضون نپُــختن و بزارن اینجا

اما من از اونجایی که هنر آشپزیم در حد نیمرو عه و تو ماه رمضونم مثه بقیه اوقات دس به چیزی نمیزنم ، الان عکسای غذاهای شما رو می بینم و لذت می برم =]

خوشا به حال مامانای شــُـما که همچین بچه های هنرمندی دارن (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
غذاهایی که خودمون درست کردیم 2
پاسخ
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ( lιεβ ) ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، Faust ، yas.. ، Son of anarchy
#14
دیرینگ دیرینگ .. دیریدینگ ! ._.

و اینــک .. کبـاب تــابه ای .. !

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده + پیـاز ( زیاد کوچیک نباشه زیادمـ بزرگ نباشه ! ) + زرد چوبه + نمک :| !

طرز تهیه .. :

اول پیاز ُ رنده میکنید و بهعدش گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنید . یه ذره ورز بدید و بعدش زورد چوبه + نمک رو بهش اضافه کنید .. !

تابه رو بزارید گرم بشه و روغن رو بریزید روش ._. !

بعدش کباب ُ به هر طرحی که میخواید در بیارید :| !

بزارید توی تابه و گرم بشه ..

بعدش هم مثل کتلت برش کردونید که اونورشم درست بشه ._. ..

و دیرینگ دیرینگ دیدیرینگ ._. .. !

کبابتون آمادس :| !

جاتن خالیه من الان دارم میخورم ^_^ ..

نوش جونم :>> !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/810620926-116533.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ρѕуcнσραтн ، # αпGεʟ ، Thyme ، Faust ، FARID.SHOMPET ، Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т || ، eɴιɢмαтιc ، Son of anarchy ، yas.. ، sama00 ، ຖēŞค๑໓
#15
وَ اینک اولین بار در فلشخور !!

پیراشکی های خاله غزل !! :V

^_^* !

مواد لازم ♥ -> 2 چکارونی رونه خمیر نان باگت + مایع ماکارونی [ گوشت چرخ کرده + قارچ + پیاز + سبزی معطر ] !

طرز تهیه ♥ -> خمیر را به اندازه دلخواه باز میکُنیم مایع ماکارونی را در آن میریزیم و بعد خمیر را میبندیم ! .. و بعدش سرخـشون میکنیم ! [ البته میتونید بزارید تو فر ! ]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/8fbm6km3a20si2j348eb.jpg

♥ سپاس ♥ :|
پاسخ
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Cigarettes.at.daybreak ، sober ، Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، eɴιɢмαтιc ، Son of anarchy ، Faust ، yas.. ، sama00
#16
من غذاهایی چند قبلا درست کرد مثلا سیب زمینی پنیری , خوراک و بیشتر کیک این عکساییه که ازش دارم . البته تو اون سایت هم آموزشش رو قرار دادم برای کاربران


غذاهایی که خودمون درست کردیم 2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آموزش تهیه سیب زمینی پنیری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین | بیاموز | بساز | بفروش
آموزش تهیه انواع غذاهای داخلی و خارجی | انواع دسر | انواع کیک و شیرینی
آموزش ساخت پروژه های برقی | آموزش ساخت پروژه های چوبی | آموزش ساخت پروژه های دکوراسیون | آموزش ساخت پروژه های لایتینگ
پاسخ
 سپاس شده توسط yas.. ، sama00
#17
ته چین مرغ . [ شبیه اینایی که تو فلم ُ عکسای گوگل هَ نشده :| ]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۱۶۰۴۲۴-۱۴۲۷۴۳.jpg

مواد لازم :

برنج
1000 گرم
100 گرم / 360 کالری
گوشت مرغ
1 عدد
100 گرم / 200 کالری
ماست ساده کم چرب
1000 گرم
100 گرم / 55 کالری
زعفران
2 گرم
100 گرم / 310 کالری
روغن
250 گرم
100 گرم / 900 کالری
تخم مرغ
6 عدد
100 گرم / 147 کالری
نمک
قدری
100 گرم / 0 کالری


طرز تهیه : |
*. گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم ماست را بهم میزنیم نصف از زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست میریزیم.
*. بهم میزنیم و گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم ( بهتر است گوشت مرغ را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم )پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ در آن خوابانده ایم در آن میریزیم.
*. دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف میکنیم مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن می ریزیم و بقیه گوشت مرغ را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت مرغ را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار میدهیم که به هم بچسبد.
*. آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط میکنیم این مایه را روی سطح برنج میدهیم در ظرف را می بندیم و ظرف را در فر یا روی آتش قرار میدهیم بمدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت میگذاریم دم بکشد.
*. ( حرارت فر 350 درجه فارنهایت ) توضیح اینکه هر قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد ته دیگ ، ته چین تر میشود و موقع کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته چین میدهیم ته چین را در صورتیکه در ظرف نسوز آماده کردیم ممکن است بطور قالبی در دیس برگردانیم.
*. در صورتی که در دیگ مسی تهیه نمودیم دیگ را از روی آتش بر میداریم و در ظرف آب سردی قرار میدهیم تا کمی سرد شود و موقع کشیدن بطوری که گوشت مرغ و برنج از هم جدا نشود تکه تکه با کفگیر در دیس میکشیم و دقت میکنیم ته دیگ آن با مقداری گوشت مرغ و برنج از دیگ جدا شود.
*. این ته دیگ را روی دیس پلو می چینیم .ممکن است ته چین را در تابه مسی متناسب با مقدار مواد تهیه کرد در این صورت قطر برنج کمتر و ته دیگ آن بیشتر میشود . و ممکن است دو کیلو ماست کیسه ای را در دستمالی بریزیم آب آن که گرفته شد و در حدود یک کیلو گردید مصرف کنیم .

تا غذای بدی خدافظ :|
پاسخ
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ ، sara006 ، yas.. ، sama00
#18
تــه چـين مُــرغ :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s1.upzone.ir/35751/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B0%DB%B1%DB%B9.jpg

"براي اولين بار بدك نبود "

مواد لازم : برنج آبکش شده سه لیوان

زرده تخم مرغ دو عدد
ماست نصف لیوان
زعفران دم کرده نصف لیوان
مرغ پخته و ریش شده دو لیوان
نمک به مقدار لازم


حسش نبود طرز تهيه شو كاپي كردم ^^


 برنج را از چند ساعت قبل خیس می کنیم. آب را در قابلمه ریخته و پس از جوش آمدن، برنج و نمک را اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه جوشیدن کف روی برنج را میگیریم. برای قد کشیدن برنج در حین جوشیدن کم کم آب سرد یا قطعه های یخ را اضافه میکنیم. پس از نرم شدن برنج، آن را آبکش میکنیم. البته برنج ته چین رو همیشه یه کم زنده تر از حالت معمولی آبکش می‌کنیم.


3- تخم مرغ ها را با هم میزنیم و سپس نمک و ماست را اضافه میکنیم. پس از مخلوط شدن زعفران دم کرده و سه چهارم روغن را به مواد اضافه میکنیم. و اندکی از مواد را در ظرفی جدا کرده(حدود یک سوم مواد) و به بقیه آن آرام آرام برنج را اضافه و مخلوط میکنیم در حدی که نه خیلی شل شود نه خیلی سفت شود.


 ته قالب مورد نظر را چرب میکنیم. البته در صورت استفاده ازقالب فلزی ته ظرف کاغذ روغنی قرار دهید. همچنین برای تهیه ته چین در ظروف پیرکس شیشیه ای کاملا ته ظرف را چرب کرده و آن را با سلفون میپوشانیم. سپس نصف برنج مخلوط شده با عفران و ماست را داخل قالب میریزیم و روی آن یک لایه مرغ، دارچین، خلال پسته، بادام و زرشک قرار می‌دهیم. سپس مجددا روی آن را با برنج میپوشانیم و سطح آن را صاف میکنیم، و یک لایه مرغ، خلال، زرشک و دارچین قرار می‌دهیم.


مابقی روغن را دورتادور ظرف میریزیم وسطح برنج را با كفگير كمی فشار دهيد تا برنج كمی فشرده شود در آخر باقی مانده موادی که کنار گذاشته بودیم را روی سطح ته چین ریخته و اضافه های سلفون و یا کاغذ روغنی را می‌چینیم سپس درب آن را گذاشته و یا روی آن را با کاغذ فویل می‌پوشانیم و در فر با دمای 350 درجه فارانهایت (180درجه سانتی گراد) به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم قرار می دهیم تا کاملا پخته شده و ته آن طلایی شود. وقتی مرحله دم کشیدن ته چین به پایان رسید،‌ و ظرف رو از روی حرارت برداشتیم،‌ حدود ١٠ تا ١۵ دقیقه زمان میدهیم تا کمی خنک بشه. برای اینکه راحت و یکدست از کف قالب جدا شه پشت قالب رو کمی آب سرد میزنیم و بعد در ظرف مورد نظرمان قالب را برمی‌گردانیم؛ سپس با استفاده از خلال پسته، بادام، زرشک و ماست چکیده روی آن را تزیین می کنیم.




نکات مهم برای تهیه ته چین مجلسی خوشمزه


برای داشتن ته چین با ته دیگ فراوان بهتر است؛ از قالب با قطر بیشتر و عمق کمتراستفاده کنیم بنابراین آب اضافی زودتر بخار شده و حرارت بیشتری به برنج می رسد در این صورت مقدار ته دیگ بیشتر و برشته ترخواهد شد.
برای خوش طعم شدن مرغ یا گوشتی که به مصرف ته چین ها میرسد بهتر است آن را با آب کم و کمی ادویه بپزیم تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود.
در تهیه ته چین بهتر است از زرده تخم مرغ استفاده کنیم زیرا ته چین بسیار خوشمزه تر خواهد شد، ولی باید مقدار ماست را کمی بیشتر کرد تا به جای سفیده هایی که حذف شده جایگزین شود . ماست ته چین بهتر است چکیده و سفت باشد تا ته چین آب نیندازد وخمیر نشود و همچنین توصیه میشود که از ماست کم چرب استفاده کنیم.
برای یک ته چین خوشمزه و مجلسی حتما باید در مصرف زعفران دست و دلباز باشیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط mT_pOoM_taaK ، sama00
#19
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/C1402484201_8f459.png

قارچ سوخاری

روش دوم: طرز تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغمواد لازم:قارچ………………………….. یک کیلوگرمنمک…………………………..نیم قاشق چای خوریتخم مرغ………………………یک عددشیر…………………………..یک قاشق غذاخوریآرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطرطرز تهیه:

قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند .
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.
قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود.
قارچ ها را داغ سرو کنید.
این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Actinium ، ຖēŞค๑໓
#20
((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s8.picofile.com/file/8348026942/19DFD12C_AC64_4435_B576_965CE949E11A.jpeg
پاسخ
 سپاس شده توسط ຖēŞค๑໓ ، ( lιεβ ) ، شـــقآیــق ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بهترین غذایی که درست کردی چی بوده ؟
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
  ماکارونی هفت رنگ درست کنید
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  آموزش درست کردن سالاد کبیج
  آموزش درست کردن “ترافل شکلاتی” خوشمزه و دلچسپ
  نحوه ی درست کردن بورک ترکیه‌ای

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان