موضوعها: 0
سپاس ها 535
سپاس شده 76 بار در 59 ارسال
حالت من: هیچ کدام
از لحاظ روانشناسی این درسته چون روی ناخوداگاه انسان چه کوچیک وچه بزرگ تاثیر میزاره
موضوعها: 41
سپاس ها 2461
سپاس شده 484 بار در 174 ارسال
وای خدا مردم از خنده
مطمئنی این مقاله جُکی چیزی نیست؟
موضوعها: 1
سپاس ها 858
سپاس شده 476 بار در 294 ارسال
:|ببخشید ولی آنا با اون پسره دهاتی ازدواج کرد!اونوقت چطور میتونه برای همجنس بازی باشه؟
اون قسمتم که میگه رهاش کن منظور انرژی یخیشه
منظورش از خورشید هم درخشش یخ هستش!
مثل دبیر ورزشمون که کمی تا قسمتی ابری رو آورده بود میگفت این ابرا خدان اون سفیدا هرومزدان اون سیاها اهریمن!در صورتی که اهریمن خدا نیست در دین زتشت.مثل این میمونه بگن استغفرالله شیطان هم خداست!اهریمن فقط به نبود خدا اشاره داره.ابر ها هم خدا نیستن در افسانه های اروپایی شایع که بچه از آسمون میاد و لک لک میارتش مثل همون چیزی که مامان باباهاتون برای خر کردنتون میگن:|
این سرنوشت منه،بهم لبخند نزن،بهم بتاب...
موضوعها: 190
سپاس ها 1005
سپاس شده 1213 بار در 694 ارسال
15-08-2017، 3:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-08-2017، 3:33، توسط Actinium.)
هه...لابد توی قرآن هم که به خورشید (شمس) سوگند می خوره یا به طلوع خورشید و صبح اشاه داره یا به شب و روز سوگند می خوره یا به ماه و ستاره ها اشاره داره و بهشون سوگند یاد میکنه شیطانی هست؟!
متاسفانه این مطالب از سایت های مسیحی ای برداشته می شه که ایدئولوژی خشک و و افراطی شون قرآن و اسلام رو هم پاش بیفته محکوم می کنه. این آدم ها توی دنیای مسیحیت جماعتی هستند مثل همین تندروهای کشور خودمون که با هر نوع عرفان و شادی مخالف اند و می خوان همیشه عزا و غم باشه. گول حرف هاشون رو نخورید.
موضوعها: 190
سپاس ها 1005
سپاس شده 1213 بار در 694 ارسال
27-08-2017، 18:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-08-2017، 22:38، توسط Berserk.)
کسایی که توی غرب این چرندیات رو به هم می بافن خیلی دوست دارن شرایط مثل بعضی کشورهای دیگه مهیا بشه و افرادی رو بخاطر "عرفان" و تفکرشون "اعدام" بکنن...
ماها وقتی توی تاریخ میخونیم که افرادی مثل منصور حلاج، سهروردی و عین القضات همدانی بخاطر تفکرشون و عرفانشون اعدام شدن تعجب میکنیم و می گیم مگه میشه آدم های بی آزاری رو بخاطر عرفانشون کُشت؟! این چیزها مال قرون وسطاست!...اما شاید باورتون نشه که در قرن بیست و یک هنوز هم که هنوزه آدم هایی رو بخاطر عرفانشون و تفکرشون می کشن...بله باید باور کرد..
و چه خوبه خام چنین داعشی هایی نشیم...هرگز.