(21-08-2017، 13:06)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 13:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
+
میخواستم با آجر مختو بزنم :v
الان همه چی رسانه ای شده ..
باید اتک زد ..
سریع 12 تا دراگ آماده کن بریم مُخ زننی ..
من پکا گولم یا گولم والکری میزنم..
با اینا بریم مخ زنی..
(21-08-2017، 13:07)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 13:02)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 12:59)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این همه کار میکنی بیزحمت خجالتشم بکش ..
(21-08-2017، 12:55)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 12:53)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|
|:
افکار خبیثه .___.
سه چهار سال
فیلسوف هم شدن .___.
قدیما بزرگترا برای آینده دختر حرف میزدن دختر چادر میگرفت از خجالت میرفت توی اتاقش
قراره خرجو من بدم بزرگترم هستم خجالتو یکی دیگه باید بکشه .___.
ازالان بزرگتر بزرگتر نکنااااا ..
چرا دخترا فکر میکنن دوست شدن یا ازدواج با شخص کوچکتر از خودش اشتباست؟
نه دیگه مرد زندگی منم خجالت نمیتونم بکشم ._.
چون تنوع طلبی پسرا توی سنای پایین خیلی بیشتره .___.
یکم که بزرگ میشن میبینن طرف مامانشونه پشیمون میشن :|
(21-08-2017، 13:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خرجو تو میدی بزرگتر هم هسی چه خجالتی داره واس من :|
اینا محاسن و خوبی های زندگی رو نشون میده ://
+
میخواستم با آجر مختو بزنم :v
منم دقیقا همینو گفتم .___.
خسته نشی :|
مگه اینکه با آجر بتونی
نه اتفاقا الهه.. جدا از شوخی موافق نیستم..
خیلی از ازدواج ها هست که دختر چند سال بزرگتره و خیلی هم خوبن ..! :|
اینا سلیقه هس..اتفاقا به قول امیر ازدواج با دختر بزرگتر از خودت میتونه تو همه مساعل زندگیت کمکت کنه..
+
خب منم اضافه کردم بهش O_O
به تواناهایی من شَک داری..؟ :|