20-08-2017، 10:33
(20-08-2017، 10:29)shayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2017، 10:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2017، 9:46)actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2017، 8:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
...
این تاپیک راست کار توئه داداش...می دونم عاشقش می شی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشقای مهراب
امروز ظهر باید برم امتحان بدم اینجا نشستم مزه می پرونم
باور ميكني اصا حوصله بحث با اين طرفدارا چسلاو ندارم :|
دارم سعي ميكنم بحث نكنم و فقط گزارش كنم D:
امممممم تو چیکار طرفدارای دیسلاو داری چسلاوم خودتی بی ادب
(20-08-2017، 10:29)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2017، 10:28)shayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جواب بدی من تند تر بنویسم ک بتونم پیام خوصوصی بدم راستی من ی عالمه پیام دادم ولی ب ارسالیام اضافه نشد
اهان باوشه
خب شاید انجمن نپذیرفته اسپم بوده یا.....
دو سه تا دیگه ارسالی داشته باشی تمومه
میدونم دوتا دیگه بدم میتمومه ولی خوب هر کاری بکنم بالا نمیره
شانس و میبینی سگ شانسیم ما بوخودااااااااااا چیش
خدایی منم نیمدونم چرا نیمره بالا
من برم فعلا