20-08-2017، 0:59
(19-08-2017، 21:20)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2017، 21:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2017، 21:13)Atosa.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدم میاد رو پروف نمی زنن دخدرن با پسر -_-
بَدم میاد از تٌعارفا بیــــجا.. تو جیـــبات فَهمیدیم پٌر مایَس حالا پٌشت سر هم بگو لادلارالیرا...تٌند تٌند بگو لادلارالیرا...
#هیچکَس تف..
فش دادی الان؟ لادللارالیرا؟
(19-08-2017، 21:19)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2017، 21:14)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2017، 21:11)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2017، 21:08)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودت گفتی میخواستی نگی چه کنم؛|
تو پولو در راه خلاف صرف میکنی D;
شماره حساب میدم بریز توش
من کی پول داشتم تا در راه خلاف صرف کنم
هان؟یه جوراب واسم مونده میخوای اینم ازم بگیری
خودم دیدم دیروز یه کیلو پاستیل خریده بودی^_^
میخواستی از پفک به پاستیل برسی ولی در حد بیسکوییت کرم دارم نیستیD;
من از پاستیل بدم میاد باو
دختری که از پفک نرسیده باشه به پاستیل مثل پسریه که هنوز از گلنار نرسیده به فیروز :|
منظورت چیه من نه اهل پفکم نه این جور زهرماریا پسرا به من چه دخترا همه به توچه میشه کن ایت بشی