امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

(01-08-2017، 0:56)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:48)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:34)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:32)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:29)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازجوییهBig Grin
منم فردابایدبرم جایی ولی الان خوابم نمیاد:|

من امروز رفتم جایی ! :/
فردا عین کوآلا تا لنگ ظهر می خوابم جبرانی !
خوش ب حالتSad
من ساعت۷/۳۰بایدبیدارشم..میفهمی ینی چی؟؟
ینی مرگ تدریجی:۷

من امروز ساعت ۶ رفتم فرودگاه !
تا ساعت ۵ هم بیدار بودم ..
می فهمی یعنی چی ؟
:/

ینی فاتحع:|
چنتاخواهربرادرداری؟؟

یه برادر دو تا خواهر ..
تو چی ؟
 سپاس شده توسط nazanin 78
آگهی
(01-08-2017، 0:57)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:56)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:48)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:34)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:32)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز رفتم جایی ! :/
فردا عین کوآلا تا لنگ ظهر می خوابم جبرانی !
خوش ب حالتSad

می فهمی یعنی چی ؟

چنتاخواهربرادرداری؟؟

یه برادر دو تا خواهر ..
تو چی ؟

من هیچی:||
¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ 94
 سپاس شده توسط _firm_ ، بهار1396
(01-08-2017، 0:58)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:57)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:56)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ب حالتSad

می فهمی یعنی چی ؟

چنتاخواهربرادرداری؟؟

یه برادر دو تا خواهر ..
تو چی ؟

اوخی! :/
ای جانم ..
 سپاس شده توسط nazanin 78
(01-08-2017، 1:00)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 0:58)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می فهمی یعنی چی ؟

چنتاخواهربرادرداری؟؟

یه برادر دو تا خواهر ..
تو چی ؟

اوخی!  :/
ای جانم ..
خب ارسالاتوب ۲۰برسون خصوصیت فعال شه دیگ:|
¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ 94
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _firm_
(31-07-2017، 21:46)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2017، 20:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2017، 21:24)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2017، 21:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خوشگِله..پولدار هم هَست تـازه....

کیــس از این بِهتر گیرت نمیادا ‎‎;D

بس کن
الان برف میادا!

(31-07-2017، 20:24)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2017، 18:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2017، 17:58)_firm_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگر اینکه دو سه تا استثناء این وسط سورتمه برن! D:

طبق آخرين اماري كه شد تقريبا +10 مليون دختر دم بخت داريم ..
و 68 % هنوز ازدواج نكردن و سن مثبت +25 سال دارن ..

طبق فرمايش شما تقريبا 6/7 مليون دارن سورتمه ميرن حتما ...  
Lol Telegh_01

۲۵ به بالا ها همه لیسانسه هستن ..
همه چیز که ازدواج نمیشه ..
همه دختر ها هم دنبال شوهر نمی گردن ..
لااقل در مورد خودم که ۱۷ سالمه اینطور فکر می کنم !
من ۲۵ سالم نیس ..
ولی خوب میدونم فکر کردن به شستن پوشک بچه برای ۱۷ سال سن اصلا ایده خوبی نیس !

من نگفتم همه چیز ازدواجه..چرا هول برتون میداره وقتی اسمش میاد ‎;D

خب قطعا همه پسر ها هم مدرک دانشگاهیی رو دارن..پس حرفتون بی منطقه..
قطعا پسری ک تا ۳۰ سال ازدواج نکرده بعدش قطعا به فکر نیست و البته این انگ برای شماها بیشتر میمونه..
شما لطفا یکم کتاب بخونید یا انداژه سنتون نظر بدید لطفا ‎(:‎
چون اینا نظرات و ایده های تخصصیه که یا نیازمند اطلاعات بالا یا سن بالا و تجربس..
معلومه ک دانشتون ب انداژه کافی نیست.. سنتون هم ک خوب نمیکشه..
با سپاس فراوان ..

پ.ن: دعوا درست نکنید باز یه بحث ساده بود :|

پیشنهاد می کنم مراقب ادبیاتتون باشید !
کسی رو هول  بر نداشت .. با این افکار پوسیده ذهن بقیه رو خراب نکنید ..
نه من سی سالمه نه شما دکترا دارید پس حرف شما هم بی منطقه ..
من اندازه سنم نظر میدم و سن من به هیچکس مربوط نیست .
کتاب خوندن من هم به هیچکس مربوط نیست !
ولی من همیشه اندازه سنم نظر میدم و از کسی هم در مورد کتاب خوندن نظر نخواستم ..
سن بالا ! جالب شد !
شما الان خیلی سنتون بالاس ؟
سن من به هیچکس مربوط نیس .. همچنین تجربه ای که دارم ..
پسری رو می شناسی و می شناسم که سرش به تنش پنالتی میزنه ولی ازدواج نمیکنه! تا جلوی پیشرفتش رو نگیره..
درکش نیازمند سن بالا و تجربه بالاس  جناب ...
بهتره دعوا نکنید و بحث رو تمومش کنید ..
پ.ن : منطقی فکر کنیم !#

Lol

اين افكار شماس كه اذهان عمومي رو به سمت حرف هاي بي سند و مدرك و بچگانه شما سوق ميده ..

شما فقط از رو تعصب رو جنسيتتون يه چيزي ميپرونيد انتظار داريد همه هم باور كنن Telegh_01

اشتباه ميزني ...!!

مث يه دختر بچه دقيقا رفتار ميكنيد كه به تو ربطي نداره به تو چه و امثال اينا ..

شما كه تهش ميخواي اينا رو بگي پس بحث اجتماعي نكن تا ي وقتي نتوني مث يه فرد بالغ با دليل و مدرك صحبت كني اينطوري ماس مالي نكني Telegh_01

سن يه چيز شخصيه .. ولي قطعا از شما بزرگترم ..پس سكوت اختيار كنيد (:

نمونه زياده ... ولي همه هم ميدونيم امثال دخترامون هميشه بيشتر و بيشتر بوده ..

پ.ن: اسكي نريم هيچوقت و هميشه با دليل و مدرك صحبت كنيم ..!!
 سپاس شده توسط Mr. Potato Head
اهم اهم  اوهوم
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(01-08-2017، 8:30)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم  اوهوم

سلامت كو :|
 سپاس شده توسط saba 3
(01-08-2017، 8:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 8:30)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم  اوهوم

سلامت كو  :|

د لم نخخواسس  سلاام  بگم:|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(01-08-2017، 8:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 8:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم  اوهوم

د لم نخخواسس  سلاام  بگم:|

الانم دلت نميخواد ؟؟ :||
 سپاس شده توسط saba 3
(01-08-2017، 8:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 8:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم  اوهوم

د لم خهدایی  سلاام  بگم:|

الانم دلت نميخواد ؟؟  :||

مگ خودت سسلام کردی  که اازز  ادم  انتظار  سلام دار ی؟.

والااع
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان