امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

(30-07-2017، 19:06)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 19:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:56)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:40)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:36)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره امسال هم نهایی دارم ):
ممنون توام همینطور D:
اگه حس کردی خیلی داری اذیت میشی میتونی یخورده شل بگیری درسو ، البته این ی پیشنهاده و با چیزی ک من از تو میشناسم معلومه ول کُنِه درس نیستی |:
موفقیت های روزافزون صعود به رشته های خوب و در نهایت مفید بودن برای خودت و دیگران تو زندگیو برات آرزو مندم D:
نه اتفاقا خیلیم حال میکنم باهاش (:
ممنونم توام همینطورTelegh_03
یاسمن ؟ :|

(30-07-2017، 19:00)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:58)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:56)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

أفرین :|
خوشم اومد :|

خونه مُجردی و ... :۷ 
اره :|
با اینم موافقم :|
:> !
به نکته ی ضخیمی اشاره کردی :V
خوشمان امد :>
:|
از این بهترم مگه هست ؟ :V

واقعا خیلی ضخیم بود ؟ :|
نمیدونسم :|
ولی بات موافقم :|

ن نیست :|
اصا پیدا نکردم :|
دقیقا به همین ضخامته ک میبینی :|
همه با من موافقن ^__^ :| !
+
خب دیگه چه خبر ؟ :|
بلی؟ .-.
تو همون انجل تلگرام نیستی :| ؟

(30-07-2017، 19:07)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 19:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:56)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:40)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:36)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره امسال هم نهایی دارم ):
ممنون توام همینطور D:
اگه حس کردی خیلی داری اذیت میشی میتونی یخورده شل بگیری درسو ، البته این ی پیشنهاده و با چیزی ک من از تو میشناسم معلومه ول کُنِه درس نیستی |:
موفقیت های روزافزون صعود به رشته های خوب و در نهایت مفید بودن برای خودت و دیگران تو زندگیو برات آرزو مندم D:
نه اتفاقا خیلیم حال میکنم باهاش (:
ممنونم توام همینطورTelegh_03
یاسمن ؟ :|

(30-07-2017، 19:00)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:58)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 18:56)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

أفرین :|
خوشم اومد :|

خونه مُجردی و ... :۷ 
اره :|
با اینم موافقم :|
:> !
به نکته ی ضخیمی اشاره کردی :V
خوشمان امد :>
:|
از این بهترم مگه هست ؟ :V

واقعا خیلی ضخیم بود ؟ :|
نمیدونسم :|
ولی بات موافقم :|

ن نیست :|
اصا پیدا نکردم :|
دقیقا به همین ضخامته ک میبینی :|
همه با من موافقن ^__^ :| !
+
خب دیگه چه خبر ؟ :|
اره عزیزم :|
ت کلا خانومی :|

رئال باخت :|
دگ چی ؟ :|
وای عاره چقد ناراحت شدم -_-
ولی پرسپولس برد ^_^ :|
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
آگهی
اگه تُ ناراحت شدی :|
من نابود شدم :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
یه شعر گفتم همین الان سعی کردم یادم نره بنویسمش |: ▼
عُمریست رَهِ عشق از نظر، گُم کردیم   با تنهایی خود سوختیمُ غَمِ دِل حاشا کردیم 
D:
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac- ، ❤уαѕαмιη❤ ، Mahtab_sh
(30-07-2017، 19:12)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین بازی اوناس پولش تو جیب اونا میره :|
اونوقت ما ناراحت میشیم -_- ما حرص میخوریم -_-
این چه وضعشه اخه -______________- ؟
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
(30-07-2017، 19:15)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 19:12)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کُن :|
حرص نخور ._. 
آرامشِ خودتو حفظ کُن :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(30-07-2017، 19:15)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرص چی؟ کشک چی؟
بازی دوستانه بود :|
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(30-07-2017، 19:13)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
شاعر کی بودی تو :> ؟

(30-07-2017، 19:16)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرص نخور ._. 
اخه با اعصاب ادم بازی میکنن :|

(30-07-2017، 19:17)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرص چی؟ کشک چی؟
بازی دوستانه بود :|
اینو کلی گفتم منظورم به بازی نبود کلا :||||||||||||
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-Demoniac-

چرا همونم ._.
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، _Lσѕт_
تست :|

@-Demoniac-

-Demoniac-@
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(30-07-2017، 19:17)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2017، 19:13)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
شاعر کی بودی تو :> ؟

(30-07-2017، 19:16)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرص نخور ._. 
اخه با اعصاب ادم بازی میکنن :|
با اعصابت بازی میکنن ؟ :|
مگه میشه ؟! :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 51 مهمان