امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

(29-07-2017، 21:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2017، 21:24)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2017، 21:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خوشگِله..پولدار هم هَست تـازه....

کیــس از این بِهتر گیرت نمیادا ‎‎;D

بس کن
الان برف میادا!

(29-07-2017، 21:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2017، 21:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2017، 21:46)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2017، 21:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره پا رو پِداله..
رغَم یه دارو ســـآلم.
زَبونه تیــزه زیــاد..
نمیشِه چـــاقو هه لـــآزم ‎(:

(:

سلام

(:
سَلام ‎(:

چخبرا...؟

سلامتی(:

توچ خبرا؟

خوبی؟

شٌکر خدا..

صَبا یادته اولین بار کجا همو دیدیم؟؟  به اون دوران و الان که فکر میکنم خَندم میگیره ‎(:
کجا؟

حالم خوب نیس

لطفابگو چهل سوالیشش نکن

افرین پسر خوب
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(29-07-2017، 21:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2017، 21:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2017، 21:46)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

سلام

(:
سَلام ‎(:

چخبرا...؟

سلامتی(:

توچ خبرا؟

خوبی؟

شٌکر خدا..

صَبا یادته اولین بار کجا همو دیدیم؟؟  به اون دوران و الان که فکر میکنم خَندم میگیره ‎(:
[/quote]
کجا؟

حالم خوب نیس

لطفابگو چهل سوالیشش نکن

افرین پسر خوب
[/quote]
تقریبا یه سال پیش..
تو تاپیک کل کل یا یه همچین موضوعی..بَحث سر دختر و پسر بود...تو شَدید طرفداری دخترا رو میکردی من پسرا رو...
فحش زیر و بالا همو میدادیم و تا جندین وقت کلا از هم متنفربودیم ‎(:
اون موقع ۴ ستاره بودم...

اعع..اوه اوه..
اگه الان تو اون حالتی جَمع کنیم بِریم همه تا زخمیمون نکردی Telegh_01
(29-07-2017، 22:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

سلام

(:
سَلام ‎(:

چخبرا...؟

سلامتی(:

توچ خبرا؟

خوبی؟

شٌکر خدا..

کجا؟

حالم خوب نیس

لطفابگو چهل سوالیشش نکن

افرین پسر خوب
[/quote]
تقریبا یه سال پیش..
تو تاپیک کل کل یا یه همچین موضوعی..بَحث سر دختر و پسر بود...تو شَدید طرفداری دخترا رو میکردی من پسرا رو...
فحش زیر و بالا همو میدادیم و تا جندین وقت کلا از هم متنفربودیم ‎(:
اون موقع ۴ ستاره بودم...

اعع..اوه اوه..
اگه الان تو اون حالتی جَمع کنیم بِریم همه تا زخمیمون نکردی Telegh_01
[/quote]

اعع تو حسین ابلیسی

اخی

آره 

یادش به خیر

خخخخخ

لینکشو داری بفرس ببینم بخندم یکم

ببخشید یه لحظه با کس دیگه ای اشتباه گرفتمت

(:

اونو یادم بره اکانت دومه بود

اومده بودم

اونو هیچ وقت یادم نمیره|

(:
خخخت
آره ...

دوران فـــآنی بود ‎;D

نه ندارم..وگرنه واس خودمم جالب بود...

ولی جالبتر از اون واسم اینه که چقد زود از اون موقع گذشت تا حالا..!!

خخخ....
 سپاس شده توسط saba 3
آره

خخخخخ

دقیقا ی سال پیش بود

خیلی زود گذشت

هعی

پیر شدیم
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
بی خوابی -_- !
23:52
 سپاس شده توسط saba 3
(29-07-2017، 22:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی خوابی -_- !

من پارسال با یکی از شما تا شش صبح حرف زدیم خیلی حال داد Big Grin خوابم از سرم پرید وقت رمضانم بعد از اذان صبح خوابیدم حالا هنوز نشده دوارزده میگی بی خوابی
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(29-07-2017، 22:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

خخخخخ

دقیقا ی سال پیش بود

خیلی زود گذشت

هعی

پیر شدیم

پیر شٌدیم ولی بزرگ نه ‎(:

ته فانتزی حداقل من این بود که بیام تاپیک دختران سربه سر شماها بزارم بخندم ... خخخ (شوخی)
تو یه سال چقد ارزش ها و ارمان هامون تغییر کرد..!!
دقیقا من الان یه سال پیش خودمو ببینم نمیشناسم..!!
همه جوره تغییر کردیم...
 سپاس شده توسط saba 3
(29-07-2017، 22:23)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2017، 22:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی خوابی -_- !

من پارسال با یکی از شما تا شش صبح حرف زدیم خیلی حال داد Big Grin خوابم از سرم پرید وقت رمضانم بعد از اذان صبح خوابیدم حالا هنوز نشده دوارزده میگی بی خوابی
کلا ماها ادمای باحالی هستیم -_^ !
میدونم اخه قبلش خیلی خوابم میومد بعد یهویی از سرم پرید :|
الان کلافم -_- !
(29-07-2017، 22:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2017، 22:23)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی خوابی -_- !

کلا ماها ادمای باحالی هستیم -_^ !
میدونم اخه قبلش خیلی خوابم میومد بعد یهویی از سرم پرید :|
الان کلافم -_- !

من همیشه کلافه بی حوصله عصبی خوددرگیریم دارما بعضی وقتا سریه چیز بیخود باخودم دعوام میشه
نرم تیمارستان که خیلیه-_-!
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 51 مهمان