24-07-2017، 22:19
(24-07-2017، 22:17)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2017، 22:13)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2017، 22:10)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2017، 22:07)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2017، 22:05)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلار میدید منم میام با اینکه نویسنده نیستم :|
سلام
اره میده صابر یکی دو دلار میشه*-*
ایده ای چیزی نداری برای مسابقه؟
تقدیم کنید ب سازمان محک بعدش پولو -_-
من اگ ایده داشتم تا الان باید جای ادمین سایت و میگرفتم :|
من خودم سرطانیم بدید بمن(..')
من علاقم همیشه به اینترنت و اینا خیلی زیاد بوده ولی حوصله نداشتم خودم چیزیو پیگیری کنم
من و تو سرطان بگیریم بریم بمیریم بهتره :| هیچ نقطه ی مثبتی نداریم واسه جامعه :دی اینجوری تازه حداقل میگن طرف سرطان گرفت مُرد بدبخت :|
خب چزا ایده میدی الکی آخه -.- برو درسو بخون سریع تر دکتر شی بجای اینکه بیای بگردی دنبال ایده واسه مسابقه نویسندگی جوون
خانوم دکدر هست D: