امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

(23-07-2017، 0:21)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:19)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلیا:
کش مرورگر و کوکی هاتو حذف کن .. ctrl+F5
درست نشد ، مرورگرت رو تعویض کن ..

من این مرورگرمُ دوس دارم :|
پس مشکلت باقی میمونه ..
(23-07-2017، 0:21)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:20)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:19)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه ی اول 
دستُ جیغُ هوراا 
:|
علی ..
این دست جیغ هورات بی انرژی بود ..
:/
قبلا پر انرژی تر بودیم :/
تواَم به این نتیجه رسیدی چقد بی معنی شده ؟ :/
قبلا پر افتخار تر بود این چیزا 

من قبلا تا دستم رو از کیبورد ببرم رو موس ک اول بشم سند میکردم میدیدم رفته صفحه یکی مونده به آخر،دو تا ارسال بعدم میرف نسخه بعد .. (کمی اقرار بودا Big Grin )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED ، -Demoniac-
آگهی
خب شبخیرbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED
بیخیال امیر خان 
این شیوا اهدافش برای بیدار موندن واقعا جالبه :V
منم برم 
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، امیر‌حسین ، Mïņ̃†êR
(23-07-2017، 0:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا تو انجمن همیشه جوه بحث بوده ها امکان نداره کسی در دفاع از عقایدش اینجا به چالش کشیده نشه

حتی مدیرام کشیده شدن ..
بحث تو گ.ا طبیعیه .. خخخ مخصوصا جَوِّش بگیره آدمو ..

(23-07-2017، 0:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال امیر خان 
منم برم 
دقیقا خخخخ ..
فک کرده ما نفهمیدیم صفحه قبل گفت همه اولا ینی بهش سپاس بدیم ^_^
خخخ شبت بخیر گِیمر :v
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
اخیش :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، امیر‌حسین ، -Demoniac-
(23-07-2017، 0:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال امیر خان 
منم برم 
واقعا بنظرت من تو سنیم ک اهداف باید داشته باشم برای اینجا؟؟؟
اومدم روحتون و شاد کنم 1825
(23-07-2017، 0:27)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا تو انجمن همیشه جوه بحث بوده ها امکان نداره کسی در دفاع از عقایدش اینجا به چالش کشیده نشه

حتی مدیرام کشیده شدن ..

تاجایی ک من یادم میاد انقدر بین کاربرا نبود اکثرا بین مدیرا بود حالا دوران ما مدیرا همه باهم تو یزمان مدیر شده بودن 
الان ک خنده دار شده قوانین خودتو میبرن زیر سوال راه داشت خودتم ترور میکردنTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_ ، امیر‌حسین ، IM JUST TIRED ، -Demoniac-
ببخشید که گروهتو کاروانسرا کردم :|
دیگه نمیام D:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED ، امیر‌حسین ، -Demoniac-
(23-07-2017، 0:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال امیر خان 
منم برم 
واقعا بنظرت من تو سنیم ک اهداف باید داشته باشم برای اینجا؟؟؟
اومدم روحتون و شاد کنم 1825

(23-07-2017، 0:27)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی مدیرام کشیده شدن ..

تاجایی ک من یادم میاد انقدر بین کاربرا نبود اکثرا بین مدیرا بود حالا دوران ما مدیرا همه باهم تو یزمان مدیر شده بودن 
الان ک خنده دار شده قوانین خودتو میبرن زیر سوال راه داشت خودتم ترور میکردنTelegh_01

Telegh_01 

+شیوا واس جاهای دیگه هدف داره :v

شیوا ی شوهر فول آپشن دارم مدل ۹۶ تا برج ۱۲ ، ۹۷ هم بیمه داره :v
به شرط آدم بودن میدم D:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(23-07-2017، 0:18)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باید سر ب بیابون بزارم ؟ :|
ت رو جونِ هر کی ک دوس دارید ، اینُ درست کنید دگ :|

تو ک بای دیفالت تو بیابونی :| 
هلهلکی :| 
¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ 2
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(23-07-2017، 0:32)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید که گروهتو کاروانسرا کردم :|
دیگه نمیام D:

خواهش میکنم زیر لفظیم میخوای حتماkaffe2pou
Channel
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان