18-07-2017، 0:07
کاشکی کسیم برای صلاح ما،به ما دستور میداد ..
نه برای حسادت خودش،از ما تعریف میکرد
|
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ |
|||||||||||||||||||||||
18-07-2017، 0:07
کاشکی کسیم برای صلاح ما،به ما دستور میداد ..
18-07-2017، 0:13
(17-07-2017، 23:59)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (18-07-2017، 0:07)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گٌذشتس اون روزا چند سالی زود.. روزایی که فکرامون شر بازی بود.. به قول تو همون روزایی که علافی بود.. اما قشنگ بود هرچند که سرکاری بود.. #سورنا..
18-07-2017، 0:15
(18-07-2017، 0:13)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :491:
18-07-2017، 0:29
جاست سکوت ._.
18-07-2017، 0:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-07-2017، 1:09، توسط miss karay.)
(17-07-2017، 23:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : | سفارش دادم برات از افق یه جفت اسکیت بیارن نیمه ژله ! :/ بری تو افق محو شی ! :/ انجمن نویسندگان شرقی یا همون نسل ۹۳ .. ساسپنده فعلا ! بدهی داشت ادمین پرداخت نکرد .. فردا پس فردا وصل میشه ! سومین رمانم ... طالع ماه . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://forum.93ia.ir/cgi-sys/suspendedpage.cgi?app=forums&module=post§ion=post&do=new_post&f=15 وصل شد مراجعه کن ! ... سوگل رو می شناسی ؟ همون رمان خون ؟! تو اینجا رمان می نویسه .. باران رو می شناسی ؟ اونم این توعه ! ماریا رو چی ؟!! ببین من دروغ تو کارم نی ! مراجعه کن .. خودت ببین ! :/ سیگار صورتی ماله منه .. طالع ماه .. ماله منه ! زیر باران هم نوایم باش ماله منه ! ناظر افتخاری و پلیس انجمن هم هستم ... سیگار صورتی من با ۲۸۷۶ بازدید جزو برترین رمان هاست ... مدال تقدیر هم طرف ادمین انجمن س.اکبری دریافت کردم و بیش از ۴۰۰۰ ارسال دارم ... راضی شدی حاجی ؟ :/ شب خوش .
18-07-2017، 1:19
غلظت شب
سرفه ایجاد میکند خواب را از سیاهی میترساند دره گنجه را باز میکند خاطرات را تیز میکند فرو میکند درون شش های مغز
رمان سیگار صورتی چقد صاحب داره..!!
بابا خفن ما که چیزی نگفتیم :| تو رو خدا بزا بریم جلو ما رو نبند ..!! موفق باشی ً;D + انگار نه انگار ساعت تقریبا ۳ صبحه و من قراره ۸ صبح برم اموزشگاه :|
18-07-2017، 1:26
(18-07-2017، 1:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. محض اطلاع اونم منم .. با یه نام کاربری دیگه ! ♡ BAHAR ♡ اسم خودم نیس .. ولی اکانتش ماله منه ! اسم خواهرمه .. با اکانتش فعالیت داشتم ... رمانم توی انجمن شما توسط چند کاربر کپی شده .. دیگه حرفی نیس ؟ !
18-07-2017، 1:28
(18-07-2017، 1:26)miss karay نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمیتونید چند تا اکانت داشته باشید
18-07-2017، 1:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-07-2017، 1:41، توسط miss karay.)
(18-07-2017، 1:28)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گفتم ماله من نبود ماله خواهرم بود .. اون عضو فلش بود .. من با گوشی اون وارد شدم فعالیت کردم .. خوشم اومد .. شخصا با اکانت خودم وارد شدم ! الانم دیگه نمیاد ... حدود دو ماهه .. | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|