امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰

(08-07-2017، 13:50)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2017، 13:47)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2017، 13:44)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب..!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dlrapfarsi.com/Rapfarsi/Bahman%2095/Single%20Track/Parsa%20Q%20-%20Turn%20Up%20The%20Bounce%203%20Podcast.mp3

حاج مهرداد این خیلی خوبه...

اقا مخلصیم گروه تو تل داری بده لینکه اون نرم افزارم بده گوشی به دستمان رسید هاها

عالیه..............
با کامپیوتر بیا ((;
انگلیسیت خوبه؟ بریم سرور های خارجی اونجا حرف بزنیم :|
در حد مای نیم ایز علی من به شخصه بلدم .__.
الان هستم 

اگه خوب بود از 25 تا سوال 10 تاشو نمیزدم 

قبلا کلاس زبان یکسال رفتم ولی یادم رفته 

چرت نگو همه میدونیم زبانمت خوبه 
 بریم ببینیم چقدر حالیمه

سهند جان بسی خندیدم بسی Exclamation
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ 144

سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، A lover
آگهی
(08-07-2017، 13:51)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2017، 13:50)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2017، 13:47)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2017، 13:44)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب..!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dlrapfarsi.com/Rapfarsi/Bahman%2095/Single%20Track/Parsa%20Q%20-%20Turn%20Up%20The%20Bounce%203%20Podcast.mp3

اقا مخلصیم گروه تو تل داری بده لینکه اون نرم افزارم بده گوشی به دستمان رسید هاها

عالیه..............
با کامپیوتر بیا ((;
الان هستم 

بریم ببینیم چقدر حالیمه

من کلاسُ اینا نرفتم :|
یدفعه دیدی بجای حال از فعل گذشته استفاده کردم :|
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED ، A lover
هر چی گُفتن بگو اوکی ! D: 
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، A lover
(08-07-2017، 13:54)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2017، 13:51)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب..!

عالیه..............
با کامپیوتر بیا ((;
الان هستم 

بریم ببینیم چقدر حالیمه

من کلاسُ اینا نرفتم :|
یدفعه دیدی بجای حال از فعل گذشته استفاده کردم :|
باشه حالا بقران منم نه گرامرم خوبه نه گستره ی کلمات دارم

هرچند که میدونم خیلی حالیته بریم؟

سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، A lover ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
سلام خوبین
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED
(08-07-2017، 13:56)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر چی گُفتن بگو اوکی ! D: 
فُشُ اینا زیاد به مسلمونا و ایرانیا میدن :|
اوکی؟ :|

این پادکستا منو میبره تو یه حس دیگه :|
به جا برنامه نویس شدن جدیدا به سرم زده که برم خواننده بشم! با این سبک های خارجی بخونم تا از این موسیقی های تکراریمون خلاص شن بچه های 10 20 سال دیگه :|
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، A lover ، _Lσѕт_
عه تو از کجا میدونی

سلام علکم

سپاس شده توسط A lover
http://p30download.com/fa/entry/36840/
اگه 64 بیتی هستین فرقی نمیکنه کدومو دانلود میکنید!
اما اگه ویندوزتون 32 بیته همون 32 رو دان کنید
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، A lover
خدایی به پسرا حق میدم زن نگیرن دوتا مث من تو جامعه باشه مجردی واس پسرا بهتره امروز جارو کشیدم نصف وسایلایه خونه الان نیسن تازه پرده خونه رو با زور ا حلق جارو کشیدم بیرون غذامم داشت میسوخت که نجاتش دادم ولی یکی ا دسمالا نصفش سوخت
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، sama00
مادرمُ عمل کرده بودن قشنگ تا 1 ماه یا کمتر خونرو جارو برقی میکشیدم، قبلا هم میکشیدیم ولی اوندفه دیگه نمیشد در برم :|
الان مبانی و اُصولِ کدبانو گری رو بصورت آنلاین آموزش هم میدم :|
 سپاس شده توسط A lover ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 145 مهمان