(06-07-2017، 18:45)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همینجوری
(06-07-2017، 18:44).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2017، 18:41)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2017، 18:40).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2017، 18:37)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه رو صورت یکی دیه نشست من چ غلطی کنم؟:/
توهم ترکی؟ ترکه کجا؟
هههههههههه چرا نمیشه تو ا دور بفرس ادرس دقیق بش بده بیاد رو لپم
+
مثلن صابر؟؟؟ :||
نه نه تو محکم بفرس من میگرمش
یا ابلفض یا مثلا صورت پورمن
باوشه...
+
نگو تصورشم سخته:|
++
ایدی پورمنو داری؟
نوچ چطو
+
ارزو ب دلم موند باهاش ی بار گپ بزنم :|
(06-07-2017، 18:46)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2017، 18:42).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر چقد ب این مخ فندقیم فشار میارم نمیشناسمت آخه آجی
ع حنا تویی؟چرا نشناختمت؟!
+
چطوری عزیزم؟
راهنمایی میکنی؟؟
محدثه هسم. دیه....